FAQ

Betaling for sportsfarmakologi i nettbutikken parier-sports.info utføres for 100% forespørsel. Det er ingen minimumsbestilling i vår online steroidbutikk.

 

Levering av varer utføres via e-post Norge

 1. Etter å ha valgt de nødvendige anabole stoffene, på siden «Sjekk ut» det er nødvendig å fylle ut datafeltene som pakken skal sendes til, og et stort nei fra mottakeren, jobbpostkassen din ja. Du kan også legge til kommentarer eller avklaringer til bestillingen din, om nødvendig.
 2. Sending av varer utføres innen 1 – 2 virkedager fra betalingsdatoen.
 3. Levering utføres innen 5-7 dager fra mottaksdato pakker På hele siden, eller hvis det er blitt lagt ut i hele året, eller når det er gjort, kan det ikke være noe å gjøre.

Hva er butikkgarantier?

Den beste garantien for vårt nettapotek er Kunde anmeldelser. De finnes på forumet til nettstedet vårt og andre populære webressurser. Vi selger kun originale legemidler laget av ledende farmasøytiske selskaper. Alle nødvendige sertifikater er tilgjengelige.

Har du en spesialkonsultasjon tilgjengelig?

Nybegynnerutøvere har ofte ikke tilstrekkelig lager av grunnleggende kunnskap om oppdrett. Hvis du har spørsmål, kan du kontakte vår konsulenter. De er alle aktive idrettsutøvere. Delta i forskjellige turneringer. Merk at alle konsultasjoner er gratis.

Hvordan ta steroider  

All AAS må brukes i samsvar med instruksjonene. Kjæledyrmedisiner forstyrrer det endokrine systemet og doseringsoverskridelse eller andre feil. Kan føre til bivirkninger. Alle landene kan bli bedt om de to spillene: Konkurransen og den store byen. Preparater i tabletter, så vel som noen injiserbare stoffer, hører til den første. Dette betyr at de bør tas ofte.

Situasjonen er annerledes med langtidsvirkende medisiner. Og de kan administreres en eller to ganger i uken. Den første gruppen inkluderer alle p-steroider og taktaye winstrol. Nandrolon fenylpropionat, testosteron propionat og andre. Deca, testosteron enanthate, primobolan og boldenone er de mest populære blant de langvarige.

Fordeler og ulemper med steroider

Blant fordelene med AAS, bør det bemerkes:

 • Mulighet for å øke effektparametrene.
 • Forbedre tilstanden til leddene.
 • Rask sett med muskelmasse.
 • Aktiv forbrenning av fettreserver.
 • Akselerasjon av gjenopprettingsprosesser i kroppen.

De positive egenskapene til steroider er mye høyere enn og; nå har vi kun notert de viktigste. Imidlertid bør og være klar over mulige bivirkninger. Disse inkluderer gynekomasti, kviser, undertrykkelse av syntesen av naturlig testosteron, en økning i blodtrykket.

Det er mange steroidselgere, men det er verdt å kjøpe fra oss. Det er flere gode grunner til dette:

 • priser under som kun forfalskninger vil bli solgt i Norge
 • våre ansatte driver med kroppsbygging selv. derfor er mange medikamenter testet på vår egen positive opplevelse
 • forfalskning er begrepet som ikke kan knyttes til nettstedet vårt i det hele tatt, vi har bare originale produkter
 • levering skjer uten forsinkelser, vi jobber bare med pålitelige transportører.