Anadrol 50

kr480.00

Varenummer: 1 Kategori:

Beskrivelse

Anadrol 50

Hilsen til alle lesere som støtter en sunn livsstil! Dagens tema vil dekke feltet farmakologi, eller rettere sagt stoffet Oxymetalon, som har flere varianter. Nedenfor vil vi diskutere dens egenskaper, bruksregler, bivirkninger, kontraindikasjoner, etc., og også finne ut hvor effektivt det akselererer veksten av muskelmasse.

Hva er dette stoffet og hva er det til?

Oxymetholone er et populært steroid blant idrettsutøvere som stimulerer produksjonen av hormonet erytropoietin og forbedrer dannelsen av hemoglobin. Enkelt sagt, dette stoffet, på grunn av sine høye anabole egenskaper, gjør at idrettsutøvere raskt kan gå opp i vekt, øke styrke og også helbrede skader.

Beskrivelse og en kort historie om utseende

Steroidet Oxymetalon så verden først i 1959, da Syntex Pharmaceuticals oppfant det for å behandle plager forårsaket av ubalanserte røde blodlegemer (oksygenbærende celler). Det er syntetisk av natur og har mange forskjellige navn: Oxydex, Anapolon, A 50, etc.

Salgsbetingelser

Anadrol (samme Oxymetalone) regnes som et absolutt godkjent stoff og selges oftest i pilleform. Det har mange navn og forskjellige produsenter, derfor er kjøpet enklest å gjøre ved å bestille via et selskap eller Internett. Dette krever ingen oppskrifter, men før kurset må du lese bruksanvisningen ordentlig for å oppnå maksimal effekt og redusere sannsynligheten for bivirkninger.

Hvordan påvirker det kroppen?

Steroidprofilen til dette legemidlet er ikke forskjellig fra de analoge prøvene (Turinabol, Winstrol, Deca, etc.) og har større effekt på muskel- og skjelettsystemet. I tillegg øker det alle metabolske prosesser, og øker dermed effektiviteten av treningen. Enkelt sagt, musklene får samme belastning, men kommer seg raskere, og risikoen for skade reduseres. Dette vil tillate deg å oppnå rask vektøkning.

Farmakokinetikk og farmakodynamikk

Anapolon er et sterkt anabole, det vil si stoffet som forbedrer stoffskiftet, og også akselererer dannelsen av nye celler, hemoglobinsyntese og aktiverer blødning.

  1. Først og fremst skaper dette stoffet gunstige forhold for reproduksjon av kollagen, noe som gjør muskel-skjelettvevet mer elastisk og følgelig lar det tåle økte belastninger.
  2. Sammen med en økning i kroppsvekt, aktiverer Anapolon andre systemer som øker nivået av vann og fett, som næringsstoffer i kroppen, som også tas i betraktning i effektiv vekt.
  3. Når det tas av kvinner, har Anadrol 50 en effekt på produksjonen av hormoner østrogen og progesteron, som påvirker menstruasjonssyklusen, graviditet og seksuell utvikling, og kan følgelig forårsake abnormiteter i kroppens funksjon.

Et annet karakteristisk trekk ved slike boostere er systematisk, det vil si kursbruk. På grunn av dette er det ekstremt vanskelig å opprettholde resultatene (vekt, styrke osv.) Etter endt kurs, og en kraftig nedgang er mulig selv når du endrer stoffet fra farmakologi eller diett.

Slipp skjema

Ekte Oxymetholone produseres bare i to former – 50 mg tabletter og injeksjoner. I motsetning til sistnevnte er førstnevnte den vanligste og selges ofte på nettsteder eller i sportsnæringsbutikker. Den omtrentlige prisen på et slikt medikament varierer avhengig av størrelsen på pakningen. Det er urealistisk å finne det i ampuller, siden de produseres i små mengder bare for de som ikke kan ta piller av en eller annen grunn.

Sammensetning

Hvis vi snakker om anabole stoffer, er det viktig å ta hensyn til den aktive evnen. Det manifesteres av Oxymetalon, som er av syntetisk opprinnelse. Det vil si at molekylet i preparatet er det viktigste aktive elementet som påvirker massen. Alle andre anses som hjelpestoffer og nødvendige for assimilering. Enkelt sagt er Oxymethalon både navnet på stoffet og stoffet det består av.

Fordel og skade

Når man spesifiserer de positive egenskapene til anabole steroider og ulemper med dem, kan man komme til den konklusjonen at de er de samme som andre lignende stoffer. Av fordelene, skiller følgende seg ut.

  • God kroppsavlastning på bare et par måneder.
  • Økt styrke og redusert risiko for skade.
  • Rask restitusjon etter trening.
  • Akselerasjon av metabolske prosesser.

På bakgrunn av disse betydelige fordelene er det også ulemper som allerede påvirker helsetilstanden.

  • Den største ulempen er brudd på testosteronproduksjon på en naturlig måte.
  • Ubalanse i metabolske prosesser.
  • Evnen til tilbakevending (raskt vekttap på slutten av mottaket).

Oksymetolon regnes som et godt medikament når det gjelder rask fysisk utvikling, men parallelt med det fortsetter mange prosesser i kroppen med en akselerert hastighet, og forstyrrer dermed den naturlige balansen. Det vil si at den har betydelige fordeler og ulemper som er imot hverandre.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

I noen tilfeller er det til og med fordelaktig å ta dette stoffet, siden det opprinnelig ble oppfunnet som et medikament. Det er foreskrevet for pasienter med anemi og brukes også i strålebehandling. Takket være egenskapene gir Oxymetalone rask gjenoppretting og tilbake til det gamle livet. Men med feil tilnærming kan du forårsake kolossal skade på kroppen.

For eksempel forbyr tilstedeværelsen av nyreproblemer kategorisk bruk av medisiner, siden de i stor grad laster utskillelsessystemet. Dessuten anbefales ikke dette steroidet for idrettsutøvere med lavt blodtrykk og leversykdommer, og enda mer for gravide kvinner. Generelt, hvis vi med rette kan anta at anabole steroider er minst skadelige for en sunn og hardfør kropp.

Mulige bivirkninger

Etter å ha tatt Oxymetalone kan symptomer fra tredjeparter oppstå.

  1. Den viktigste negative effekten er på leveren, siden den er et naturlig filter og sender alle fremmede stoffer gjennom seg selv.
  2. Manifestasjonen av mannlige karaktertrekk hos kvinner (grov stemme, preget kropp, utstående årer, etc.).
  3. Muskelspasmer (kramper).
  4. Ubehag, frysninger, magesmerter, fordøyelsesproblemer – disse tegnene kan uttrykkes individuelt.
  5. Hudsykdommer.

Anadrol er strengt forbudt å ta under graviditet, selv om perioden bare er et par uker. Under slike omstendigheter er det bedre å gi opp kosthold og unødvendig stress helt, men tvert imot, ta mer hvile og spis sunn vitaminmat.

Overdose

Hvis du ikke observerer dosen av legemidlet mens du tar det, vil du ikke gå av med en liten uførhet. Overdosering vil føre til alvorlige forstyrrelser.

  • Fedme er en økning i kroppsfett.
  • Brystforstørrelse (hos menn).
  • I noen tilfeller en enkel lidelse (feber, magesmerter osv.).
  • Høyt blodtrykk.
  • Prostatitt, hårtap og nervøsitet.

Slike syndromer vises ofte hos de som tar Oxymethalone, og forsømmer riktig dose.

Hvor lenge varer pakken?

For å si hvor lenge en pakke med dette steroidet vil vare, må du ta hensyn til størrelsen på selve pakken. På salg blir disse oftest funnet.

  • 20 stykker – nok i 3 uker.
  • 60 stykker – nok for hele kurset (6-7 uker).
  • 100 stykker – en pakke er designet for 3 måneder og 1 uke.

Produsenten angir disse tidsintervallene, med henvisning til soloadministrering med en standard dose (1 tablett per dag). Bilder av pakkene presenteres nedenfor.

Lagringsforhold

Det anbefales å holde Oxymetalon på samme sted som alle andre farmakologiske midler – på et sted beskyttet mot fukt og lys. Dette kan være et skap eller nattbord som ligger langt fra vannet. Da vil ikke stoffet miste egenskapene.

Holdbarhet

Handlingsperioden til Anadrol 50 (samme Oxy) vil i stor grad avhenge av emballasjen. Hvis dette er en injeksjonsform (i ampuller), er holdbarhetstiden generelt ubegrenset. Det samme kan sies om kapsler. Men mesteparten produseres enten i blemmer eller i bobler. I det første tilfellet garanterer emballasjen pålitelig tetthet, og derfor lang holdbarhet. Men i det andre, når tablettene befinner seg i det ytre miljøet, må lagring kontaktes klokt og alle forhold må overholdes (beskyttelse mot fukt og lys).

Som regel beholder de fleste steroider egenskapene sine i mange år, siden de har en syntetisk base.

Hvordan ta det riktig?

Du må begynne med det faktum at et legemiddel tas i samsvar med instruksjonene som følger med det. Derfor må den studeres nøye før du bruker den, selv om den er på et fremmed språk. Når det gjelder Oxymetalone, beregnes det basert på kroppsvekt og brukes i kroppsbyggingstabletter på 50 milligram. Å øke dosen vil ikke gi noe resultat, men bare skade kroppen.

Metode for administrering og dosering

Som nevnt ovenfor, for en voksen idrettsutøver er 0,05 g av legemidlet per dag (1 tablett) nok. Dette vil være nok til å øke hastigheten på metabolske prosesser og styrke muskuloskeletalsystemet. Inntakstiden påvirker ikke resultatet spesielt, så det kan inntas før eller etter måltidene.

Økte doser er kun ment for behandling av sykdommer og brukes ikke innen sport.

Kursets varighet

Ethvert steroid, uavhengig av dosering, tas i en viss periode, som kalles a "kurs". I tilfelle Anadrol varer det en og en halv måned eller 6 uker. Det vil si at idrettsutøveren skal ta en tablett (50 mg) hver dag i 45 dager, og kombinere dette med et balansert kosthold og kraftig trening.

Mottaksordninger

Det anbefales å bruke Oxymethalon innen sports bare i perioder med hard trening. Kurset kan enten være isolert eller kombineres med andre legemidler. Dette skyldes det faktum at det forbedrer metabolske prosesser, men påvirker svakt kjertlene som er ansvarlige for produksjonen av androgener (kjønnshormoner) og forårsaker mangel. For å forbedre effekten kan hormoner etterfylles utenfra ved å kombinere mottak av Oxymetalone med andre midler.

Hvor lang tid tar det å handle

Hvis vi snakker om indre opplevelser, kan de høres allerede den første uken (en økning på 1-2 kg). Som regel reduseres leddsmerter betydelig, og styrke tilsettes. Musklene føles mette, og de kommer seg mye raskere.

Et ytre håndgripelig resultat vises etter 14 dager når omtrent halvparten av kurset har gått. Men for maksimal effekt (8-10 kg masse), bør inntaket være komplett (alle 6 uker). For eksperimentelle formål, ta et bilde av deg selv før og etter dosen og se forskjellen.

Hva er det kombinert med?

Oksymetolon kombineres oftest med medisiner som enten aktiverer kjønnskjertlene som produserer hormoner eller allerede inneholder dem i sammensetningen. En utmerket følgesvenn er Testosteron Enanthate, hvis dosering skal være ca. 40 mg / dag, eller et annet middel som øker nivået av kjønnshormoner. For å bedre forstå handlingen til Anapolon, kan du se en video som forteller om dette stoffet.

Etter kursterapi

For å gjenopprette kroppens tidligere arbeidskapasitet, etter kursinntaket, er det nødvendig å utføre PCT. Essensen av prosessen ligger i bruken av et medikament (for eksempel Clomiphene), som stimulerer den naturlige frigjøringen av kjønnshormoner og gjenoppretting av metabolismen. Det er bedre å starte behandlingen en uke etter bruk av Oxymetalone og fortsette i 14 dager. Det er fullt mulig å finne medisiner for PCT på et apotek. Vanligvis er standarddosen to tabletter for den første uken (morgen og kveld) og en for den andre (bare morgen).

Hvordan ikke kjøpe en falsk?

For å kjøpe et originalt stoff, må du kontakte de offisielle produsentene. De er.

  • The British Dispensary – den velkjente Androlic blir løslatt.
  • Golden Dragon Pharmaceuticals – Produsert av Oxiged 50.
  • Olymp Labs er en tyrkisk Oxymetalon.

Når du kjøper på nettet, kan du prøve å lese anmeldelser av besøkende og produktvurderinger.

 

Hvis du ser nøye på instruksjonene, må den også inneholde produsentens kontakter, inkludert telefonen. Hvis du ønsker det, kan du til og med ringe det og finne ut om dette produktet leveres til forhandleren.

Hva skal være emballasjen?

For 2018 bruker produsenten av dette legemidlet to typer emballasje – folieforseglede krukker og vanlige blemmer. Det bør tas i betraktning at produktene som inneholder Oxymetalone har mange forskjellige navn: Anadrol, Anadrolon, Oxydrolone, etc. Men de er alle identiske og avviker bare i produsent og design.

Falske og originale hva er forskjellen?

Det er umulig å skille forfalskninger fra originalen med det blotte øye. Det første du bør være oppmerksom på er sertifikatet. Hvis den er tilgjengelig, indikerer dette samsvar med den deklarerte kvaliteten på produktet. I fravær av dette kjøpsdokumentet kan det til og med ikke snakkes.

De sparer ofte på forfalskninger, slik at du kan finne feil med en enkel overfladisk gjennomgang. Det kan være uklare bokstaver i instruksjonene, dårlig limte etiketter, feil på emballasjen etc.

Tilbakemelding fra verten

Før og etter resultater

Oxymethanol har vist seg godt i det farmasøytiske markedet, da det har mange fordeler og er det mest passende alternativet for både nybegynnere og erfarne idrettsutøvere. Han begynner å handle umiddelbart, og over en seks ukers periode er det fullt mulig å få opp 8 kg. Samtidig er det ingen alvorlige komplikasjoner på slutten av kurset.

Hva sier leger og forskere?

Så langt er det få som godkjenner bruken av boostere generelt, da de endrer kroppens naturlige funksjon. Imidlertid sier legene at Oxymetholone, i sammenligning med andre anabole steroider, har mange fordeler. En av dem er ytelse. Det vil si at kroppen reagerer veldig raskt på innholdet av dette stoffet.

Selv om det ifølge statistikken er få katastrofale konsekvenser, er det ingen som er immun mot dem. Beslutningen om bruk av stoffet tas av hver for seg selv.

Analoger

Blant analogene til Oxymetalone kan følgende skilles ut.

  • Anadrol og Anadrol 50.
  • Oxandrolone.
  • Anabol.
  • Chitosan.
  • Hvis vi snakker om medisiner med en lignende handling, kan vi ta hensyn til Sustanon, metan, så vel som metyltestosteron.

Konklusjon

Oxymethanol er et syntetisk steroid, selvfølgelig, som har en juridisk status og har mange forskjellige navn. Ifølge erfarne idrettsutøvere øker det faktisk kroppsmasse og følger med å få styrke, og den relativt lave kostnaden gjør det rimeligere. Imidlertid, som alle anabole steroider, har det sine egne bivirkninger, som ofte forekommer hos personer med en svak kropp. Derfor kan det bare tas trygt av fysisk friske mennesker som ikke har nyre- og leverproblemer.

 

 

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

Pakke