ANAPOLON

kr1,020.00

Varenummer: 41 Kategori:

Beskrivelse

«

ANAPOLON: HVA ER DET?

Anapolon skiller seg ut for sin styrke mot bakgrunnen til andre tablettsteroider. Ved hjelp av dette anabole steroidet kan idrettsutøvere få store mengder masse og også øke styrke raskt. Vår online steroidbutikk gir idrettsutøvere muligheten til å kjøpe Anapolon til en attraktiv pris.

EFFEKTER AV Å TA ANAPOLON

Den viktigste aktive ingrediensen i stoffet er Oxymetholone. Når det gjelder anabole aktiviteter, er de 3,2 ganger kraftigere enn det endogene mannlige hormonet. I dette tilfellet kan oksy betraktes som et moderat androgen da den tilsvarende parameteren ikke er mer enn 45 prosent.

Da de opprettet en asteroide, fokuserte forskere på medisinsk bruk. Imidlertid kunne en så sterk OC ikke gå ubemerket av utøverne. Som et resultat har Oxymetholone blitt brukt av idrettsutøvere i over fem tiår. La oss vurdere de viktigste positive egenskapene til oxy:

  • Rask økning i muskelmasse.
  • Arbeidet med transportproteiner hemmes effektivt.
  • Proteinmetabolisme akselereres.
  • Kraften øker betydelig.
  • Produksjonen av røde blodlegemer akselereres.
  • Effektiviteten til leddbåndsenheten forbedres.

Siden steroidet viser ganske sterk androgen aktivitet på syklusen, er det bare menn som kan bestille Anapolon. Idrettsutøvere anbefales å ta hensyn til lettere AAS. Kompetent bruk av hydroksy garanterer fravær av negative effekter. Imidlertid kan muligheten for at de oppstår ikke utelukkes helt. Selv om den aktive ingrediensen i det anabole er svakt smaksatt, er østrogene bivirkninger mulige. For å unngå helseproblemer foretrekker idrettsutøvere Proviron.

REGLER FOR BRUK AV ANAPOLON I SPORT

Den anbefalte daglige dosen av anabole stoffer er 50-150 mg. Nå snakker vi om kroppsbyggingsentusiaster, for i profesjonell sport brukes dette anabole stoffet i høyere doser. I de fleste tilfeller varer Anapolon-kurset 1,5 eller maksimalt 2 måneder. Husk at dette er et tablett steroid med noen indikatorer på levertoksisitet.

For best mulig resultat, anbefaler vi å kombinere Anadrol med andre steroider. Husk at dette bare kan være injiserbar AAS. I kroppsbygging brukes oksy for raskt å få muskelmasse. Det er helt klart at det er verdt å kombinere det med lignende stoffer. Vanligvis er dette lange testosteron og trenboloner, boldenone, nandrolon decanoate. Takket være slike kombinasjoner kan du få maksimal mengde muskelmasse.

«

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

Pakke