Anapolon

kr725.00

Varenummer: 22 Kategori:

Beskrivelse

«

Anapolon er et anabole steroid utviklet på 1960-tallet for behandling av osteoporose og anemi. På grunn av sin ganske høye anabole aktivitet har stoffet fått popularitet innen kroppsbygging. For øyeblikket brukes stoffet fortsatt i både medisin og idrett.

Produktfunksjoner

Anapolon har følgende parametere:

 

Handlingsprinsippet er svært giftig for leveren, derfor må doseringsregimen overholdes nøye.

Etter inntak passerer oksymetolon gjennom leveren og går inn i den systemiske sirkulasjonen. En økning i testosteronnivået i blodet har en positiv effekt på anabole prosesser. Anapolon beholder vann i kroppen, noe som reduserer risikoen for skade når du trener med tunge vekter og eliminerer også leddsmerter.

Effekter av bruk

Blant effektene som stoffet kan oppnå er:

  • betydelig vektøkning;
  • økt styrke;
  • reduksjonen i nivået av subkutant fett;
  • økt utholdenhet.

Anadrol regnes som en av de mest effektive orale steroider. Søknaden lar deg få opptil 15 kg masse i en kur.

Prøvesykluser

Oxymetholone er egnet for både enkle og kombinerte sykluser. Anadrol kan kombineres med følgende medisiner: testosteron propionat eller enanthate, boldenone, primobolan. Skal du under ingen omstendigheter kombinere legemidlet med andre orale AC-er, da dette vil øke belastningen på leveren?

Hvis syklusen utføres for første gang, anbefales det å bruke solo-medikamentet i en dose på 50 mg i 4-6 uker. Etter endt administrering av legemidlet vil det være nødvendig å utføre etter-syklusterapi, for eksempel ved hjelp av Tamoxifen.

Bivirkninger

Blant bivirkningene av Anadrol er:

  • leverskade;
  • overdreven vannretensjon i kroppen, noe som resulterer i en økning i blodtrykket;
  • utvikling av gynekomasti (ekstremt sjelden);
  • kviser.

Oxymetholone er preget av utseendet til en tilbakesending og redusert libido. Etter syklusen, bør du gjenopprette testosteronproduksjonen så snart som mulig ved hjelp av PCT.

Anmeldelser

Kroppsbyggere anser Anadrol for å være det beste steroidet hvis en persons mål er maksimal masseøkning. Idrettsleger anbefaler å bruke stoffet med forsiktighet. Det er nødvendig å kontrollere leverenzymer ved å ta tester annenhver uke. Ved alvorlige trekkplager i riktig hypokondrium eller nedsatt leverfunksjon, bør syklusen avbrytes.

«

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

Pakke