Androver

kr490.00

Varenummer: 37 Kategori:

Beskrivelse

«

Androver er et kraftig anabole og androgen produsert av Vermodje. Steroidet er tilgjengelig i form av 50 mg tabletter (konsentrasjon av aktiv ingrediens) og er ment for oral administrering (inne).

I jernsport, fra kroppsbygging til styrkeløft, kan Androver (oksymetolon) bare anbefales til idrettsutøvere som har erfaring innen sportsfarmakologi. Det har en ekstremt sterk og rask effekt, som vil være over toppen for nybegynnere.

Gunstige egenskaper

Med systematisk bruk av tabletter bidrar stoffet til forbedringer som:

  • Økning i muskelsystemet (på grunn av muskelhypertrofi);
  • Styrkevekst, økt utholdenhet;
  • Akselerasjon av utvinning;
  • Økt appetitt
  • Forbedre funksjonen til leddbånd og ledd.

Androver har blitt bekreftet å ha effekten av å redusere SHBG og forbedre hematopoiesis. Dette fører til en økning i konsentrasjonen av fritt testosteron i blodet og en forbedring av henholdsvis oksygentransport til musklene. Det sies også å ha evnen til å øke erytropoietinsekresjonen.

Merk: Oxymetholone (Androver og analoger) er en av de sterkeste orale anabole steroider: den anabole aktiviteten økes til 320% av testosteron, den androgene aktiviteten reduseres med 70% og halveringstiden er omtrent 9 timer. Det er et syntetisk steroid som ble spesielt utviklet for medisinsk bruk på 60-tallet av det 20. århundre.

Bivirkning av Androver

Vanligvis tolereres tabletter godt av menneskekroppen. Hvis du ikke misbruker mottakelsen, vil det neppe oppstå alvorlige komplikasjoner. Imidlertid kan sjansen for å utvikle androgene, østrogene eller progestogene bivirkninger ikke utelukkes 100%. Mulig: overdreven vannretensjon, kviser, økt blodtrykk, svette, undertrykt libido, testikkelatrofi, skallethet, gynekomasti.

Også i vurderingene er det klager over kvalme, halsbrann og tap av appetitt.

Opptakskurs

Det er et kraftig legemiddel for styrke og masseøkning som må brukes systematisk for å oppnå maksimale resultater. En dose på 50-100 mg / dag anbefales for idrettsutøvere. Den daglige administrasjonsfrekvensen skyldes den korte halveringstiden til den aktive ingrediensen. Gjennomsnittlig kurslengde er 6 uker. Lengre tabletter brukes vanligvis ikke for ikke å forårsake komplikasjoner i leveren.

Et kurs av Androver kan kreve bruk av følgende medisiner: mesterolon (Proviron), anastrozol (aromatasehemmere), gonadotropin (hCG). Noen ganger er de bare nødvendige for å unngå bivirkninger, spesielt når det gjelder å bruke flere AAS sammen.

Clomiphene citrate (Clomid) eller tamoxifen (Tamoximed) bør brukes under etter syklusbehandling for å gjenopprette og opprettholde resultatene

«

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

Pakke