Apto-Turinabol

kr755.00

Varenummer: 21 Kategori:

Beskrivelse

Apto-Turinabol

Slipp skjema – orale 10 mg tabletter eller injeksjon i ampuller

Virkestoffet er klorodehydrometyltestosteron

Ønsket om å få rent tørr muskelmasse uten overflødig vann ved hjelp av AAS er det som skiller en erfaren idrettsutøver fra en nybegynner. Turinabol, et modifisert metanbasert steroid, vil hjelpe i denne vanskelige oppgaven.

Butikken vår tilbyr en rik katalog med medisiner fra forskjellige merker, men med samme effekt: Turanabol, Turinabol, Turinover og mange andre. Vi garanterer rask levering både ved selvhenting og med bud, tilgjengeligheten av samsvarsbevis og priser fra produsenten.

Egenskaper og effekter

Å ta stoffet i kombinasjon med intens trening, riktig ernæring og søvnregime garanterer utøveren følgende effekter:

  1. Muskelvekst av høy kvalitet. Bare tørr muskelmasse, ikke et gram vann. På ett kurs kan du øke opptil 4-6 kg. Videre vil tilbakeføringsfenomenet minimeres, spesielt hvis du bruker sportsnæring.
  2. Forbedre utholdenhet, noe som vil være gunstig for aerob trening.
  3. Styrkeforbedring: Treningsresultatene dine skyter i været.
  4. Forbedring av muskeldefinisjonen: å trekke og stikke årer er garantert.
  5. En reduksjon i mengden SHBG, som forbedrer anabolisme og testosteronproduksjon. Dette vil være spesielt nyttig når det kombineres med andre steroider.
  6. Beskyttelse av kardiovaskulærsystemet.

Når det gjelder de kjemiske indikatorene til Turinabol, er de som følger: 180% anabole og 50% androgen aktivitet i forhold til testosteron, ingen aromatisering, høy giftighet for leveren, den svake effekten på HH-aksen.

Et interessant faktum: du kan kjøpe orale steroider eller injeksjonsampuller fra oss. Flere detaljer i tilsvarende avsnitt.

Bivirkninger og ulemper

Når du tar Turinabol, er negative reaksjoner mulige i form av leversykdommer på grunn av dens høye toksisitet. De er fortsatt de eneste mulige negative reaksjonene i tilfelle en overdose og forsømmelse av opptaksreglene. I svært sjeldne tilfeller er undertrykkelse av produksjonen av eget testosteron og erektil dysfunksjon mulig: ifølge statistikk ble de bare registrert 1 gang i 5-års bruk.

Av manglene, utpeker nybegynnere bare den høye prisen på Turinabol. Imidlertid er det ingen billige medisiner på markedet med de samme effektene.

Råd: gitt den høye belastningen på kroppen, anbefales det å kontrollere helsen din og konsultere legen din før du kjøper Turinabol.

Hvordan du bruker Turinabol

Bruksanvisningen er som følger:

  • en solo løpet av Turinabol. For nybegynnere – opptil 20-40 mg, for erfarne idrettsutøvere og profesjonelle – opptil 100-150 mg per dag, for idrettsutøvere og idrettsutøvere som opplever aerob aktivitet – opptil 10-20 mg per dag. Kursets varighet bør ikke overstige 6 uker. Det anbefales å dele den daglige dosen i flere porsjoner for å unngå hormonelle overspenninger og redusere belastningen på leveren;
  • kombinert. For å forbedre resultatene er det bra å kombinere stoffet med testosteron enanthate. Dette vil bidra til å redusere bivirkninger og maksimere muskeløkningen. Optimal dose: 250 mg testosteron ukentlig, 20 mg "tbol" daglig. Kombinasjonssteroider kan også kjøpes i butikken vår.

På slutten av kurset gjenstår det bare å utføre PCT ved bruk av Tamoxifen eller en hvilken som helst annen østrogenreseptorblokker. Du kan kjøpe dem på et apotek eller hente dem i katalogen vår. Imidlertid, hvis kurset varte i mindre enn 6 uker og analysen for hormoner på slutten av det viser seg å være normal, kan PCT neglisjeres.

Faktum: Når du tar stoffet, er bruk av antiøstrogener eller gonadotropin ikke nødvendig.

Anmeldelser

De aller fleste anmeldelser på Turinabol er positive. Den brukes av både nybegynnere og amatører som besøker treningsstudioet for egenutvikling, så vel som profesjonelle kroppsbyggere, vektløftere, kraftløftere og andre idrettsutøvere. Alle bemerker den høye effektiviteten i rekruttering av magre muskler, lite eller ingen bivirkninger, og et minimalt tilbakeføringsfenomen. Gitt settet med kvaliteter, betaler prisen for stoffet seg helt.

I motsetning til testosteron, som sjelden er røkt solo, fungerer Turinabol bra uten ekstra AAS. Selv nybegynnere bruker det da det sjelden viser bivirkninger og ikke skader kroppen ved rimelige doser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

Pakke