Asset-250

kr895.00

Varenummer: 15 Kategori:

Beskrivelse

 

 

 

Asset-250

Steroidmedikamentet Sustanon er et av de mest populære sportsmedisinene som inneholder en kombinasjon av testosteronestere. Spesielt inneholder Sustanon 100 mg testosteron-decanoat, 60 mg testosteron-isokaproat, 60 mg testosteron-fenylpropionat og 30 mg testosteron-propionat. Sustanon inneholder også elementer som olje og benzylalkohol. I vår steroidbutikk kan du alltid kjøpe Sustanon til den beste prisen

Fordeler med Sustanon

Fordi hver av testosteronestrene som utgjør Sustanonpreparatet har sin egenart, som er absorpsjonshastigheten i kroppen, hjelper Sustanon til å opprettholde et tilstrekkelig høyt nivå av anabole hormoner i kroppen i en hel måned, tilstrekkelig for effektiv trening. Det er også viktig at de foretrekker å kjøpe Sustanon også fordi dette stoffet ikke krever spesielt hyppige injeksjoner. En dose på én injeksjon hver tredje uke er ofte tilstrekkelig, selv om erfarne idrettsutøvere bruker en injeksjon per uke.

Når det gjelder de menneskene som fremdeles ikke er sikre på at prisen på Sustanon er berettiget, bør de rådes til å lese lokalsamfunnene til profesjonelle idrettsutøvere på Internett, der det garantert er en enorm mengde ganske overbevisende bevis i form av positive anmeldelser om bruken av Sustanon, som de allerede hadde muligheten til å kjøpe. , både profesjonelle idrettsutøvere og vanlige amatører for å holde figuren i utmerket stand.

Det anbefales hovedsakelig å kjøpe Sustanon nettopp på grunn av tilstedeværelsen i sammensetningen av fire typer testosteronester samtidig, men dette faktum ga oppfatning om at stoffet Sustanon godt kan erstatte et fullverdig kombinert kurs i trening, som er foreskrevet av eksperter. Men dessverre er dette ikke sant, siden de fire elementene som utgjør Sustanon-legemidlet i kroppen, bare omdannes til testosteron.

Baksiden av den høye populariteten til et slikt medikament som Sustanon, er at det i økende grad er mulig å komme over forfalskninger på sportsfarmakologimarkedet. På samme tid, for å kjøpe Sustanon, som garantert er autentisk, må du ta hensyn til forskjellige funksjoner som varierer avhengig av produsenten av stoffet. I vår nettbutikk selger vi utelukkende ekte Sustanon, hvis pris er ganske rimelig, slik du enkelt kan bekrefte siden alle stoffene i butikken vår er "arbeider".

 

 

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

Pakke