Boldo 500

kr800.00

Varenummer: 4 Kategori:

Beskrivelse

 

 

 

Boldo 500

Boldenone er broren til "metan"

En merkelig ting, stoffet, uten hvilket livet til utlandet "pro" er i det vesentlige utenkelig, i lang tid, forbigått vårt marked som en fjern side. Nei, hva «boldenone» er og «hva den spises med» visste vi absolutt, men bare i teorien.

Når det gjelder den praktiske anvendelsen av dette, fra mange synsvinkler, unikt, medikament, var det ikke nødvendig å snakke om det – sporadiske leveranser av colombianske "Ganabol" for oss, for ikke å nevne de enda mer outlandish australske eller meksikanske kolleger, tillot ikke å skape den nødvendige basen. Takk Gud, det er nå gunstigere tider.

Rent veterinærmedisin

Hvis vi ikke tar hensyn til inndelingen av narkotika, som er langt fra objektivitet, som det er en passende definisjon på på engelsk – "styrke medisiner", det er, "forbedre narkotika" – inn i "androgener" og "anabole stoffer", så kan alle AAS deles inn i to store grupper: opprettet for bruk i tradisjonelle ("menneskelig") farmakologi og veterinærmedisiner. Imidlertid er også delingen ofte mer enn vilkårlig – oxandrolone, laget spesielt for bruk av "menneskelig" kvinner og barn, er vellykket brukt i veterinærmedisin, det samme kan sies om oksymetolon, stanozolol, de fleste estere av nandrolon og testosteron.

Det er imidlertid og spesifikke estere – laurat og heksylfenylpropionat når det gjelder nandrolon eller acetat når det gjelder trenbolon, som bare ble produsert for bruk i veterinærmedisin. Men de ble opprettet bare for å endre farmakokinetikken til "menneskelig" narkotika – for å oppnå en langsommere inngang i blodet i tilfelle av de to første estere (som er viktig for små dyr) eller raskere i den tredje. Ellers skilte slike medisiner seg ikke fra de vanlige.

Nei, det er selvfølgelig en forskjell i toleransene for renheten i produksjonsprosessen og derfor renheten til sluttproduktet, men for de fleste anerkjente veterinærbedrifter skiller de seg ikke mye fra kravene som er vedtatt ved konvensjonelle farmasøytiske anlegg . En annen forskjell er den høyere tillatte konsentrasjonsgrensen for den aktive ingrediensen for veterinærmedisiner.

Men når det gjelder boldenone, ble dette stoffet bare opprettet – utelukkende – for bruk i dyrehold. Forresten, på grunn av dets egenskaper, som vi vil diskutere nedenfor, er det et ideelt anabole steroid for nesten alle dyr, fra kyr til hunder, til tross for betydelige forskjeller i metabolismen. På grunn av de samme funksjonene har boldenone bevist seg veldig godt i styrkesport, til tross for det, understreker jeg igjen at det ble opprettet for bruk i dyrehold, det vil si for å øke massen av skapninger som er merkbart forskjellige fra mennesker i metabolisme. Det er så bra at det nå ikke er vanlig å huske hans "veterinær" opphav i et anstendig samfunn.

Og for å lære et nytt medikament for oss bedre, la oss se hvordan det ligner på de allerede kjente anabole steroider, og hvordan det skiller seg fra dem.

Boldenone og Methandrostenolone

Allerede ved første øyekast, selv om det ikke er veldig nært, ved molekylene methandrostenolone og boldenone undecylenate, kan du se at de ikke bare er like. Hvis vi kaster metylgruppen i den 17. posisjonen i første omgang og eterkjeden i samme posisjon i den andre, vil disse molekylene bli helt identiske. Jeg må innrømme at denne identiteten lenge har forvirret meg, ikke bare meg, men mange eksperter innen sportsfarmakologi, som anså boldenone for å være en injiserbar analog av «metan». Dette er faktisk veldig, veldig langt fra sannheten.

Metylgruppen i posisjon 17 endrer den romlige strukturen til metandrostenolonmolekylet veldig, og like sterkt, kan man si dramatisk, endrer stoffets egenskaper. I tillegg bør det tas i betraktning at «metan» mister denne metylgruppen med store vanskeligheter – i to eller til og med tre passerer gjennom leveren. Under påvirkning av aromatase omdannes metandrostenolon til 17-metyløstradiol, og boldenon til svakere østradiol. Det vil si, til tross for at boldenone i teorien burde aromatisere bedre, er «karakteren» av aromatiseringen mye lavere enn den samme «karakteren» av «metan» – dette er den første forskjellen mellom stoffene. Det andre, ikke mindre viktig, er metandrostenolonets nesten fullstendige manglende evne til å stabilisere (aktivere) androgenreseptoren. Den skyldige her er igjen den beryktede metylgruppen.

Det eneste som faktisk indikerer et nært forhold mellom boldenon og methandrostenolone er dens evne til å stimulere appetitten. Forresten, dette gjør boldenone til et ønskelig "deltager" i massesamlingssykluser, selv om bruken av det er billigere "bror" er mye mer å foretrekke her på grunn av en uttalt tendens til aromatisering.

Boldenone og testosteron

Boldenone ligner testosteron: forskjellen mellom molekylene deres er bare i nærvær av en ekstra dobbeltbinding mellom posisjon 1 og 2 (ring A). Men denne forskjellen gjør dette legemidlet universelt – takket være den ovennevnte dobbeltbindingen, er boldenone praktisk talt ikke underlagt virkningen av enzymet 5 -? – reduktase. La meg minne deg om at 5 -? – reduktase fremmer omdannelsen av testosteron til det mye kraftigere dihydrotestosteron (DHT). DHT stabiliserer ikke bare androgenreseptoren bedre, den skiller seg til en viss grad fra testosteron i dens egenskaper. Så vi kan si at 5 -? – reduktase endrer egenskapene til det opprinnelige stoffet.

Boldenone kan betraktes som en mykere versjon av testosteron. Faktisk ser deres oppførsel i menneskekroppen til en viss grad ut til å stabilisere androgenreseptoren godt, begge har ikke-genomisk aktivitet.

Boldenone og nandrolon

Men det nærmeste i sine egenskaper til boldenone, merkelig nok, viste seg å være nandrolon. Med all ulikhet med den molekylære strukturen til disse to stoffene, har både boldenon og nandrolon omtrent samme tendens til å aromatisere (selv om forskjellen selvfølgelig er at omdannelsen av nandrolon til østradiol skjer uten deltakelse av aromataseenzymet). Videre er stabiliseringstiden for den androgene reseptoren for disse legemidlene omtrent den samme. Mange eksperter anbefaler nandrolon og boldenone som utskiftbare medisiner, og anser deres samtidige bruk ikke som helt passende. Etter min mening er dette ikke helt berettiget, og her er hvorfor.

Som du kanskje husker, nevnte enzym 5 -? – reduktase omdanner nandrolon til dihydronandrolon – et mye svakere stoff med hensyn til aktivering av androgenreseptorer. Det vil si boldenone, som ikke er underlagt transformasjon ved hjelp av 5 -? – reduktase, kan a priori betraktes som et kraftigere medikament enn nandrolon. I tillegg har boldenone en ikke-genomisk aktivitet, men ikke så tydelig som i dens "bror" methandrostenolone, som ikke en gang er et spor i nandrolon. Det er et annet pluss for “hjernebarnet til veterinærindustrien”.

På den annen side har nandrolon en uttalt progestogen aktivitet, som gjør det mulig å overhale boldenone når det gjelder vektøkning, men ikke så signifikant. For å forbedre "masseøkende komponent" av boldenone, er det vanlig i veterinærpraksis å kombinere det "innenfor rammen av ett medikament" med et slikt stoff som metandrioldipropionat; denne kombinasjonen vil bli diskutert nedenfor.

Forberedelser på markedet vårt

I dag er det tre medisiner på markedet som inneholder boldenone undecylenate som en aktiv ingrediens. De to første kan betraktes som analoger, de skiller seg bare i emballasjen og konsentrasjonen av det aktive stoffet. Dette er Boldesten-50, produsert i hetteglass med to milliliter, konsentrasjonen av det aktive stoffet i preparatet er 50 mg / ml, og Boldesten-100, frigjøringsformen her er allerede en 5 ml flaske, og konsentrasjonen av den aktive stoffet er 100 mg / ml. Det tredje medikamentet er den nevnte kombinasjonen av metandriolpropionat (50 mg / ml) og boldenonundecylenat (50 mg / ml). Navnet på stoffet er Meprobolone, og det produseres i nøyaktig samme flasker som Boldesten-50.

Søknadspraksis

I prinsippet kan boldenone også brukes i «massesamlings» -sykluser, men slik bruk av et medikament som ikke er underlagt aromatisering og ikke har progestogen aktivitet, virker kanskje ikke veldig passende. Selv om det er mulig å oppnå enestående gevinster i masse, kombinerer boldenone med "langvarig" testosteron, enanthate, for eksempel. Her vil eiendommen til boldenone måtte øke appetitten.

Men hovedformålet med boldenone er "tørking", selv om, igjen, ikke glem stoffets evne til å øke appetitten. Siden det praktisk talt ikke er underlagt aromatisering og ikke viser gestogen aktivitet, er det i tilfelle av bruk mulig å unngå opphopning av vann.

Ofte brukes stoffet som erstatning for nandrolon i andre halvdel av syklusen – det undertrykker ikke produksjonen av endogent testosteron like mye som nandrolon. En interessant egenskap ved boldenone er at det stimulerer frigjøring av erytropoietin i nyrene, noe som til slutt fører til en økning i røde blodlegemer. Denne egenskapen er viktig for representanter for de idrettene der utøverens utholdenhet er i forkant. For kroppsbyggere er denne egenskapen imidlertid ikke så ubetydelig, hvis vi husker at en av mekanismene for muskelvekst er basert på en økning i antall kapillærer i muskelen. Og økningen i vaskularitet, spesielt før konkurransen, er en viktig ting.

Og det siste. Det som utvilsomt «ødelegger» boldenone er den ekstra lange og supertunge eterkjeden. Ikke bare er stoffet veldig sakte inkludert i arbeidet, men også mer enn en tredjedel av vekten av stoffet faller på ikke-fungerende "ballast". Uhensikten med eksistensen av boldenone i form av undecylenat ble lagt merke til i lang tid, men bare nylig begynte å syntetisere slike stoffer som boldenonacetat og boldenonpropionat. Så langt er acetat- og propionatversjonene av dette, selvfølgelig, det mest interessante stoffet laget kun i testlaboratorier, men jeg er sikker på at timen ikke er langt unna når boldenonacetat og boldenonpropionat vil vises på markedet vårt.

Bivirkninger

Boldenone har praktisk talt ingen bivirkninger, i det minste for menn. Selv produksjonen av sitt eget testosteron av selve stoffet undertrykker ikke veldig mye.

Dosering

Typiske doser av boldenonundecylenat varierer fra 300 til 800 mg per uke. 300 mg for erfarne idrettsutøvere er fremdeles for lite, det er fornuftig å følge denne dosen bare når du kombinerer boldenone med andre androgener. "Arbeider" kan betraktes som en dose på ca. 600-800 mg av legemidlet. For nybegynnere kan 150-200 mg boldenone per uke betraktes som en passende dose. De samme dosene er akseptable for representanter for styrkeløft (unntatt tunge kategorier) og andre idretter som ikke stiller økte krav til vekten til utøveren.

Boldenone har en veldig lang halveringstid og kan injiseres ukentlig. Videre bør de gjøres ukentlig, men ikke oftere – dette er den eneste måten å raskt oppnå en kumulativ effekt. Basert på det faktum at stoffet er veldig sakte inkludert i arbeidet, i løpet av de første to ukene av bruken, bør dosen økes med en og en halv til to ganger.

Kombinasjon med andre legemidler

Hvis du fortsatt bestemmer deg for å bruke boldenone for å få muskelmasse, er det best å kombinere det med injeksjoner av testosteron enanthate eller Sustanon. Til "større troverdighet" i kombinasjonen kan du tilsette oksymetolon.

For tørking er de viktigste «partnerne» av boldenone trenbolon eller stanozolol; du kan bruke en kombinasjon av alle tre legemidlene. Erfarne idrettsutøvere kan prøve å "tørke" og på testosteronpropionat, her vil også bruk av boldenone være veldig passende.

Søknad fra kvinner

Ved langvarig bruk av høye doser av legemidlet kan viriliseringsfenomener vises, nemlig økt hårvekst i ansiktet og kroppen. Men dette er ved langvarig bruk og høye doser. Selv om denne funksjonen av legemidlet ikke skal undervurderes, er det lite sannsynlig at doser i størrelsesorden 100-200 mg per uke i 4-5 uker vil føre til virilisering. Det anbefales å bruke Boldesten-50 i dette tilfellet med en lavere konsentrasjon av det aktive stoffet i løsningen.

Noen få ord om metandriol

Og på slutten av emnet vil jeg gjerne snakke om et annet "deltager" i et komplekst medikament kalt " Meprobolon " – metandrioldipropionat.

I motsetning til hva mange tror om metandriols enestående anabole evner, har den praktisk talt ikke slike. Videre er methandriol ikke et anabole steroid, det er et prohormon, en av formene for androstenediol. Mer spesifikt kalles stoffet 5-androsten-3β-diol, bedre kjent som 5AD. På samme tid er det ikke kjent fra hvis lette hånd Methandriol ble kreditert med fremragende anabole evner, som kan sammenlignes med de anabole evnene til … testosteron! La oss se hvor rettferdig en slik uttalelse kan være.

For å bli aktiv, må ethvert prohormon konverteres til selve hormonet. I dette tilfellet må metandriol eller 5AD omdannes til testosteron og først deretter begynne å handle. Hvor stor andel metandriol tror du er konvertert til testosteron? Du vil aldri gjette – så mye som 0,19%! Det vil si at avkastningen på et gram 5AD per uke vil være sammenlignbar med avkastningen på 2 mg testosteron i samme periode. Si meg, har du sett mange idrettsutøvere få imponerende masse på to milligram testosteron per uke? Jeg har personlig aldri møtt slike mennesker.

Hvilken praktisk fordel kan det ha av et så svakt stoff? Det viser seg at kanskje – metandriol er en agonist av østrogenreseptorer, det vil si at den viser østrogen aktivitet uten å bli omdannet til østradiol. Som du husker har østrogener mange trekk som er gunstige for idrettsutøvere i styrkesport – de hjelper til med opphopning av glykogen av celler, og stimulerer utskillelsen av veksthormon og IGF-1, og oppregulerer androgenreseptorer. De av anabole steroider som ikke påvirkes av aromataseenzymet, eller som ikke utviser progestogen eller østrogen aktivitet alene, er dårligere enn deres "mer avanserte kolleger" i å få muskelmasse. For å kompensere for denne mangelen på ikke-aromatiserende steroider, brukes metandriol.

Et annet nyttig trekk ved metandriol er at det delvis forhindrer deaktivering av mesterolon (Proviron) og drostanolon, som oppstår ved konvertering til 5a-androstener under påvirkning av enzymet 3α-hydroksysteroiddehydrogenase. I tilfelle drostanolon vil kombinert bruk av dette steroidet med methandriol imidlertid ikke gi spesielle fordeler – drostanolon brukes utelukkende på "tørking" stadium, og metandriol har en uttalt evne til å akkumulere vann på grunn av dets iboende østrogenaktivitet.

Methandriol har også en så nyttig funksjon – en økning i syntesen av leukocytter. Denne funksjonen av stoffet vil være nyttig for personer med økt tendens til sykelighet, spesielt under et kalorifattig diett.

Den østrogene aktiviteten til metandriol, som i en periode vil bli overdreven og vil føre til ubehagelige konsekvenser, som overdreven vannakkumulering, fettavleiring eller til og med gynekomasti, kan ikke overvinnes ved hjelp av aromatasehemmere (Arimidex). Østrogenreseptorblokkere (Clomid eller tamoxifen) kan hjelpe her. Legemidlet ser ut til å ikke ha noe annet "bivirkninger".

For at den østrogene aktiviteten til metandriol skal være til gode og ikke til skade, bør du ikke overskride den daglige dosen på 50 mg. Vanligvis er methandriol allerede produsert i kombinasjon, som regel, med boldenone; hvis den finnes i sin rene form, er den veldig sjelden. Med tanke på halveringstiden for metandrioldipropionat, lik to til tre dager, bør injeksjoner av det kombinerte preparatet gjøres nøyaktig med denne frekvensen (2 ml "Meprobolon" en gang annenhver dag eller 3 ml en gang hver tredje dag). Testosteron kan også legges til kombinasjonen "boldenone + metandriol" – så det kombinerte medikamentet vil være i stand til å demonstrere sin evne til å få muskelmasse i større grad.

 

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

Pakke