Boldzone

kr585.00

Varenummer: 17 Kategori:

Beskrivelse

 

 

 

Fettsone

I dag foretrekker profesjonelle idrettsutøvere i økende grad å bruke boldenone for å få muskelmasse. Dette injiserbare medikamentet er et lett steroid og er en modifisert form for testosteron. Den ble opprinnelig brukt i veterinærmedisin, men har de siste årene blitt populær innen kroppsbygging og andre idretter.

Idrettsutøvere snakker om boldenone som et svært effektivt stoff. Selv om det har en relativt langsom effekt på kroppen sammenlignet med andre steroider, hjelper det å få kvalitet muskelmasse.

Funksjoner av handlingen

Oppbyggingen av muskelmasse med boldenone oppnås gjennom en sterk økning i appetitten. Samtidig er stoffet praktisk talt fritt for bivirkninger, det kan brukes av både mannlige og kvinnelige idrettsutøvere. Å ta boldenone gir:

  • Trygt sett med muskelmasse;
  • Styrke utholdenhet;
  • Styrkevekst.

Å ta dette stoffet er spesielt nyttig for de som trenger å konsumere et stort antall kalorier, men det er vanskelig å gjøre dette av en eller annen grunn. Det anbefales også når du tar sjokkforløp av appetittundertrykkende steroider for å sikre ønsket fremgang i muskelmasse.

En viktig fordel med stoffet er et lavt nivå av aromatisering og minimal undertrykkelse av produksjonen av eget testosteron. Idrettsutøvere som tar boldenon i anbefalt dose, er kanskje ikke redd for gynekomasti, hevelse og andre ubehagelige effekter forbundet med høye østrogennivåer.

Boldenone fungerer bra med nesten alle andre anabole steroider. Dermed kan den brukes både i løpet av å få muskelmasse og under tørking.

Hvordan ta stoffet riktig?

Boldenone er ikke ment for raske resultater, det tas i løpet av 10-12 uker eller mer. Det bør også tas i betraktning at det aktive stoffet har en relativt lang halveringstid – minst 9-10 dager. Derfor er det beste alternativet å injisere stoffet en gang i uken.

Sjeldne bivirkninger ved å ta boldenone inkluderer:

  • Kviser;
  • Skallethet;
  • Hypertrofi av prostata.

Ofte oppstår disse bivirkningene når den anbefalte dosen overskrides.

 

 

 

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

Pakke