BONAVAR

kr490.00

Varenummer: 42 Kategori:

Beskrivelse

«

Oxandrolone ( Anavar, Vasorome, Anatrofill, Oxandrin  Searle Laboratories i 1964 under merket Anavar. Et syntetisk steroid der det andre karbonatomet i ring A er erstattet med et oksygenatom.

Det ble opprinnelig brukt til å behandle svekkede HIV-infiserte pasienter, anemi, brenningsgjenvinning og styrke av bein. Snart ble den aktivt brukt i kroppsbygging og ble inkludert i listen over rusmidler.

Anabole effekter:

  • Forbedre lindring og fasthet i musklene (hovedaksjonen til oxandrolone)
  • Økt styrke
  • Forbrenne fett
  • Økte nivåer av veksthormon

Oxandrolone brukes ikke til muskelvekst. Hovedeffekten er å skape lindring og redusere laget av subkutant fett.

Påføring og dosering:

Varigheten av Anavar solokurs er 6-8 uker. Maksimum normalt tolerert daglig dose er 80 mg fordelt på 3 doser. Du bør starte med en dose på 20 mg / dag, og dele dosen i to doser. Etter en uke er det en økning til 40 mg / dag.

To dager etter slutten av Anavar-bruk, bør du drikke et 10 mg / dagskurs Tamoxifen i 1-2 uker for å gjenopprette din egen testosteronproduksjon.

Kombinasjon med andre medisiner:

For å oppnå de beste resultatene og for å unngå noen bivirkninger, Det anbefales å inkludere sterke androgene legemidler i syklusen:

  • Sustanon
  • Primobolan
  • Testosteron

Når Anavar kombineres med andre medisiner, er den gjennomsnittlige dosen 40 mg / dag. Anavar sykluser sammen med andre medisiner gjør at du ikke bare får lindring, men også får muskelmasse.

Bivirkninger:

Redusert libido, ved stadig høye doser, er undertrykkelse av produksjonen av eget testosteron, økning i blodtrykk, hodepine, kvalme mulig. Bivirkninger er sjeldne, og Anavar regnes som en av de sikreste steroider.

 

«

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

Pakke