Choriomon 5000iu

kr425.00

Varenummer: 20 Kategori:

Beskrivelse

 

 

 

Choriomon 5000iu

 

Gonadotropin (HCG) Gonadotropin

Hvis du er en kroppsbygger som bruker eller har brukt AC, og du leter etter en pålitelig måte å opprettholde eller gjenopprette helsa og funksjonene til reproduksjonssystemet, kan du finne gonadotropin (humant koriongonadotropin – hCG) nyttig. Siden koriongonadotropin er i stand til å gjenopprette størrelsen og funksjonaliteten til testiklene, og derved tillate normalisering av funksjonen av testosteron og sædproduksjon mens den gjenoppretter sin egen produksjon av LH og FSH.

Du kan kjøpe Gonadotropin (HCG) Gonadotropin trygt og enkelt i butikken vår.

Mange som bruker AC, vender seg til HCG-injeksjoner. Og det hjelper virkelig mange menn å gjenopprette eller styrke testikkelfunksjonen. Den selges i et frysetørket pulverformat som deretter fortynnes med injiserbart vann. Denne formelen fungerer som kroppens eget hormon LH (luteiniserende hormon) og øker testosteronnivået i kroppen.

Virkningsmekanismen

Hormonet fungerer selv om naturlig LH kan være fraværende (eller fraværende) i menneskekroppen. Menn har en tendens til å stole på hCG for å holde testiklene sine i bruk mens de er på steroider. Omtrent 500 U gonadotropin to ganger i uken kan tilstrekkelig stimulere testiklene til å forhindre at de atrofi når de utsettes for steroider. Uten hCG vil steroidbruk føre til testikkelatrofi, som etter seponering av AS vil føre til lang gjenoppretting av funksjonen med et samtidig lavt testosteronnivå og lav fruktbarhet (og dette fører til depresjon, dårlig humør, tap av muskelmasse og lavt nivå av seksuell lyst eller impotens). Dette legemidlet brukes også mellom kurs med AS eller når bruken er stoppet (for å hjelpe med utvinning som en del av en kompleks PCT).

Andre mennesker kan ta dette produktet for å fremme raskt og vedvarende vekttap. Injeksjonen må vanligvis være ledsaget av en streng diett. Det er eksperimentelt bevis for at kostinntak av koriongonadotropin kan bidra til å opprettholde muskelmasse, og dermed gi bedre kroppssammensetning og raskere fettforbrenning på grunn av høye testosteronnivåer.

Dette legemidlet ble opprettet for å stimulere eggløsning hos kvinner og for å behandle underutvikling av sekundære seksuelle egenskaper hos menn, samt for å normalisere testosteronproduksjon i hypogonadotrop hypogonadisme, forsinket seksuell utvikling, etc. I kroppsbygging har dette stoffet en anvendt funksjon og er involvert ved å opprettholde funksjonaliteten til testiklene når du tar steroider.

I en enkel form ser testosteronproduksjonen slik ut:

  •  Produksjon av gonadoliberin i hypothalamus;
  • Effekten av gonadoliberin på hypofysen og produksjonen av LH og FSH;
  •  Frigjøring av LH og FSH i blodet og aktivering av testiklene;
  •  produksjon av testosteron og sæd av testiklene;

Når steroider tas, slutter denne mekanismen å virke, et høyt nivå av steroider signaliserer hypothalamus og hypofysen for å stoppe produksjonen av GnRH, LH og FSH, og etterlater testiklene uten de viktigste stimulantene for arbeid. I dette tilfellet erstatter gonadotropin LH og FSH, slik at du kan opprettholde funksjonene til testiklene.

Det er viktig å merke seg at følsomheten for effekten av LH og FSH (så vel som gonadotropin) påvirkes av et tilstrekkelig nivå av skjoldbruskkjertelhormoner, hvis nivået er lavt, uansett hvor høyt nivået av LH, FSH eller hCG administrert utenfra, vil testosteronnivået forbli lavt eller øke ekstremt dårlig.

Hvordan bruker jeg HCG?

Vanligvis vil hCG-injeksjoner være mer effektive i hormonbehandling, enn testosteroninjeksjoner for å opprettholde sædproduksjon og sunn testikkelstørrelse. Testosteron gir fordeler, men har også sine ulemper, da det kan forårsake fruktbarhetsproblemer og lavere fruktbarhet hos menn.

Dermed vil kjøpet av Gonadotropin (HCG) Gonadotropin normalisere funksjonen til kjønnskjertlene.

Ifølge de fleste eksperter er det best å bruke hCG på en syklus for å sikre at testiklene kan forbli funksjonelle og reagere aktivt på luteiniserende hormon etter steroiduttak.

I tillegg vil denne strategien bidra til å holde testiklene i det normale området og gi ytterligere testosteronnivåer ettersom hCG stimulerer testosteronproduksjonen. De som bruker HCG for å gå ned i vekt, må holde seg på HCG og et kalorifattig diett for å maksimere kaloriforbrenningen. I tillegg må det tas hensyn til å opprettholde tilstrekkelig hydrering for å unngå dehydrering under hCG-behandling for å redusere risikoen for uønskede bivirkninger.

Hvordan setter du hCG?

Dette hormonet injiseres under epidermis (det øverste laget av huden) eller i musklene. De som ønsker å administrere dette hormonet hjemme, bør vite hvordan de gjør det riktig og trygt. Det er mange videoer på youtube om hvordan du injiserer riktig og trygt.

Resepsjon

HCG bør tas på et steroider på 500 U to ganger i uken, i tilfelle hans fravær på løpet, innebærer post-syklusbehandling med HCG (ifølge M. Scully) injeksjoner i en dose på 2000 U annenhver dag mens du tar Clomid eller tamoxifen i 3 4 uker. For mer nøyaktig informasjon, få råd fra spesialistene våre.

Kunnskap er ditt beste forsvar mot dårlige opplevelser. Hvis du har spørsmål, kan du få en gratis konsultasjon fra spesialistene våre. Du bør aldri ta hCG hvis du har en disposisjon for trombose (det kan øke dannelsen av blodpropp).

 

 

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

Pakke