CLOMID

kr288.00

Varenummer: 28 Kategori:

Beskrivelse

«

Klomifencitrat foreslås kjøpt som et middel for selektiv virkning på østrogenreseptorer. Når det gjelder østrogenreseptorene, som er lokalisert i hypofysen og eggstokkene, har et medikament fra trifenyletylengruppen en blokkerende effekt.

Som et resultat hindres den negative tilbakemeldingsmekanismen mellom østrogener og hypothalamus. En enda viktigere prosess finner sted underveis: klomifencitrat stimulerer en økning i utskillelsen av gonadoliberin fra hypothalamus. Som et resultat produserer hypofysen mer luteiniserende hormon prolaktin og follikkelstimulerende hormon, og testosteron produseres av testiklene (testiklene). Merk at virkningen av stoffet ikke direkte påvirker konsentrasjonen av østrogen i blodet.

Hva er betydningen av bruken av stoffet

De vurderte egenskapene til stoffet har vist seg å være etterspurt i tilfeller der anabole androgene steroider brukes. Faktisk, som et resultat av steroidforløpet, reduserer kroppen produksjonen av naturlig testosteron sterkt, så klomifencitrat er veldig viktig for menn. Det hjelper å bringe utskillelsen av naturlig testosteron til ønsket nivå, noe som hjelper til å gjenopplive seksuell aktivitet, øke libido og gå tilbake til den vanlige rytmen til seksuell aktivitet. Selv etter de vanskeligste syklusene med anabole androgene steroider, som alvorlig påvirker visse funksjoner i kroppen, takler klomifencitrat normaliseringen av seksuell aktivitet for å øke testosteron innen to til tre måneder.

Hvordan foreslås det å ta Clomid som en del av rehabiliteringsterapi etter syklus

Legemidlet har et smalt omfang. Den brukes som hovedbestanddel av post-syklus terapi begynner å bli brukt først etter eliminering av de store anabole androgene steroider fra kroppen er avsluttet. Dette er en viktig forutsetning for bruk av klomifen og en garanti for effektiviteten av effekten. Klomifencitrat, hvis pris er betydelig høyere enn prisen på tamoxifen , som brukes til et lignende formål, kan brukes etter ethvert steroidforløp. Dette er fordelen i forhold til tamoxifen, fordi behandling etter syklus i tilfelle bruk av anabole androgene steroider med progestinaktivitet ( nandroloner og trenboloner) kan bare gjøres med denne østrogenreseptorblokkeren (eller det sjelden brukte toremifencitratet).

Instruksjoner for bruk av klomifencitrat tillater slik bruk, da det ikke er noen farlig forbindelse med progesteronreseptorer når det gjelder bivirkninger.

Bivirkninger når du bruker stoffet

Bruk av stoffet kan føre til negative bivirkninger:

  • undertrykkelse av insulin-lignende vekstfaktor (IGF-1) sekresjon;
  • en økning i nivået av globulin som binder kjønnshormoner;
  • direkte undertrykkelse av testikkelfunksjonen;
  • en multipel økning i østrogenkonsentrasjon;
  • synet av synshemming (hvis det forbrukes i lang tid.

Hvordan Clomiphene Citrate brukes i kroppsbygging

I påvente av starten av behandlingen etter syklusen, er det verdt å gjennomføre en analyse for å bestemme det faktiske nivået av testosteron og deretter fortsette å gjenopprette optimal funksjon av hypotalamus hypofysen. testikkelbue. Varigheten av utvinningsterapi bestemmes av hvor mye hypofysen ble hemmet. Vanligvis er det mellom to og fem uker.

Det spiller ingen rolle hvor klomifencitrat er til salgs, på et apotek eller en nettbutikk som leverer sportsfarmakologiske produkter, men det må være tillit til kvaliteten på medisinen du kjøper.

For et enkelt kurs, bør du kjøpe stoffet i en mengde som er tilstrekkelig til å ta 50 mg de første to ukene og 25 mg de neste to ukene.

I moderat alvorlighetsgrad, varigheten av det daglige inntaket på 50 mg clomid er doblet. Hvis du må gjennom en vanskelig periode med anabole androgene steroider, er det verdt å kjøpe Anfarm Hellas clomid av høy kvalitet som er produsert av et gresk farmasøytisk selskap grunnlagt i 1967. Det tas daglig ved 100 mg i en måned, hvoretter dosen halveres annenhver uke.

 

«

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

Pakke