Dbol 20 (Methandienone)

kr450.00

Varenummer: 5 Kategori:

Beskrivelse

 

 

Dbol 20 (metandienon)

Dbol 20 er et ganske sterkt anabole steroid, injiserbar metandienon fra Spectrum-Pharma (Europa). Som analoger i det aktive stoffet fra andre produksjonsbedrifter, innen kroppsbygging, brukes det hovedsakelig i styrke- og massevinningskurs når traineen står overfor oppgaven med å oppnå en rask økning i styrke og en tilsvarende økning i muskler.

Beskrivelse av Dbol 20

Methandienone, den aktive ingrediensen i stoffet, er en av de første anabole steroider som dukker opp på det farmasøytiske markedet. Den ble først introdusert i 1958 under merkenavnet Dianabol, tilgjengelig som 5 mg tabletter, og var kun ment for medisinsk bruk. Et interessant faktum: Frem til 60-tallet av det 20. århundre ble det ikke ansett som sportsdoping i det hele tatt, derfor var det ikke forbudt for bruk av idrettsutøvere.

Effekten av Dbol 20 kommer først og fremst til uttrykk i et raskt sett med muskelmasse, tilsvarende en økning i styrkeindikatorer, en økning i ytelse og en antikatabolisk effekt. De sekundære effektene av stoffet inkluderer økt appetitt, akselerert utvinning og styrking av skjelettsystemet.

Bivirkningene av Dbol 20 kan være androgene eller østrogene. I løpet av kurset er bivirkninger som kviser, irritabilitet, fettete hud, vannretensjon, testikkelatrofi, økt blodtrykk, gynekomasti og noen andre mulige.

Merk: Injiserbare metandienonmedikamenter som Dbol 20 (50 mg / ml, 10 ml) fra (Spectrum-Pharma) er ikke nye for det innenlandske farmasøytiske markedet, men ikke alle forstår forskjellen mellom dem og steroidtabletter (kapsler). Kort sagt forventes injeksjoner å ha høyere biologisk aktivitet. Dette, bortsett fra formen for frigjøring og administreringsmetode, er deres viktigste forskjell fra orale analoger.

Hvem kan du anbefale Dbol 20 (navnet kommer fra “Dbol 20”)? Potensielt både menn og kvinner med ulik erfaring med sportsfarmakologi. Men ikke alt er så enkelt! For å unngå maskulinisering av kroppen (økt aggresjon, økning i klitoris, kropps- og ansiktshårvekst, andre symptomer), må idrettsutøvere følge minimumsdosen – 5-25 mg (0,10-0,50 ml) per dag eller hver 2 dager.

Dbol 20 Pris

Den viktigste bruken av Dbol 20 til sportsformål er gjennom langvarige kombinasjonskurs av ulik vanskelighetsgrad. Legemidlet kombineres effektivt med steroider og peptider med forskjellige slutteffekter, fra testosteronpropionat til veksthormon, som brukes aktivt av traineer.

Deretter vil vi se på to eksempler på kombinerte kurs, relativt trygge og effektive, rettet mot å øke styrke og øke muskler:

1. Dbol 20 (50-100 mg per dag) + testosteron cypionate (velg merkevaren du ønsker, 600-800 mg per uke) i 6-8 uker. Tilleggsmedisiner: testosteronpropionat (100 mg annenhver dag i 2-3 uker, avslutning fra kurset), tamoxifen (20-30 mg per dag i 3 uker, terapi etter syklus).

2.Dbol 20 (50-100 mg per dag) + blanding av testosteronestere (velg merkevaren du ønsker, hver 3. dag 250 mg) + nandrolondekanoat (velg merkevaren du ønsker, 500 mg per uke) i 8- 10 uker … I tillegg til tilleggsmedisiner for avslutning og etter syklusbehandling kan det også være nødvendig med mesterolon (varemerke Proviron og andre), anastrozol (varemerke Anastrozolos og andre), til og med hCG (varemerke Choragon og andre).

Den optimale dosen av Dbol 20 for atleten velges individuelt, men overstiger som regel ikke 50-100 mg (1-2 ml) per dag eller annenhver dag. Legemidlet produseres på oljebasis og krever parenteral (intramuskulær injeksjon) administrering.

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

Pakke