Dianabol 25 mg

kr1,065.00

Varenummer: 16 Kategori:

Beskrivelse

 

 

 

Dianabol 25 mg

Dens kraftige anabole og lave androgene effekter gjør Dianabol til en av favorittsteroider for kroppsbyggere og erfarne idrettsutøvere. Med hjelpen oppnås betydelige resultater når man får masse og øker styrke.

Det er to former for stoffet – oral og injeksjon. Imidlertid er sistnevnte praktisk talt ikke brukt på grunn av høye kostnader og lave effektivitet.

Interessant fakta: Dianabol har blitt brukt siden forrige århundre. De ble tildelt både nybegynnere som gikk på treningsstudioet og profesjonelle kroppsbyggere, olympiske idrettsutøvere.

Egenskaper og effekter

Etter å ha kjøpt og begynt å ta midler fra Balkan, vil utøveren kunne:

 1. raskt få muskelmasse ved å akselerere proteinsyntese. I ett kurs av Dianabol kan du få opptil 15% av den totale kroppsvekten;
 2. øke ytelsen;
 3. stimulere akselerasjonen av gjenopprettingsprosesser i kroppen;
 4. forbedre absorpsjonen av nyttige sporstoffer og protein;
 5. å styrke bein- og artikulære systemer;
 6. beskytt deg mot katabolisme;
 7. positivt påvirke hematopoiesis og øke nivået av erytropoietin;
 8. øke appetitten;
 9. og til og med brenne underhudsfett litt.

Fra de kjemiske egenskapene til Dianabol, kan 200% anabole og 50% androgene aktivitet i forhold til testosteron skilles, moderat toksisitet for leveren.

Råd: i butikken vår kan du kjøpe steroider for det kombinerte kurset med Dianabol, som betyr for profylakse og etter syklusbehandling. Sistnevnte kan kjøpes på apotek, men kostnaden vil være mye høyere.

Bivirkninger og ulemper

Å ta Dianabol kan føre til gynekomasti, kviser, hårtap, høyt blodtrykk, lever- og nyresykdom, væskeretensjon og til og med testikkelatrofi. Imidlertid manifesterer alt dette seg bare i tilfelle overdoser og en feilkonstruert kurs. For å unngå alt dette, bør du følge anbefalingene, trene intensivt, spise riktig og bruke sportsnæring for å minimere tilbakefallfenomenet.

Blant ulempene med Dianabol kan man bare peke ut den høye prisen. Det er imidlertid fullstendig berettiget når vi vurderer stoffets sikkerhet, effekt og effektivitet.

Råd: før du kjøper et produkt, bør du kontrollere helsen din og konsultere lege.

Hvordan å bruke

Reglene for å ta Dianabol er som følger:

 • når tatt solo, ta ikke mer enn 5-50 mg per dag. Den spesifikke verdien avhenger av individuelle indikatorer – generell helse, fysisk form og erfaring med farmakologi. Kursets varighet bør ikke overstige 7-8 uker;
 • med kombinerte kurs, er det bra å kombinere Dianabol med Stanozolol, Nandrolone eller Sustanon for å få tørr masse. Ytterligere AAS bør inkluderes i resepsjonen på slutten av kurset, som vil konsolidere den oppnådde massen og resultatene;
 • generelle råd: for å dele den daglige dosen flere ganger for ikke å laste hormonsystemet, bør kvinner ikke ta mer enn 5 mg per dag,

På slutten av Dianabol-kurset, må du gjennomgå en syklusbehandling. For å gjøre dette, bør du kjøpe et passende middel – Tamoxifen eller Clomid. Dette vil tillate deg å jevne ut produksjonen av testosteronet ditt.

Anmeldelser

Kombinasjonen av rimelig pris, høy effektivitet og sikkerhet gjør produktet til en favoritt av AAS blant både nybegynnere og profesjonelle. Dianabol brukes av idrettsutøvere og vektløftere, kroppsbyggere og idrettsutøvere som er involvert i kampsport, svømming. Og den raske eliminasjonen fra kroppen innen fem dager gjør at til og med idrettsutøvere kan kjøpe produktet for bruk rett før konkurransen.

Øk muskelveksten mens du forbedrer styrke og helse – kjøp Methandrostenolone fra All-Steroid Store! Du kan finne ut om leveringstider og priser i tilsvarende seksjon.

 

 

 

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

Pakke