MASTERMED P 100

kr575.00

Varenummer: 3 Kategori:

Beskrivelse

MASTERMED P 100

"Masteron" er et steroid introdusert i 1970. Det har blitt brukt medisinsk i 20 år for å behandle brystkreft, men på grunn av den høye sjansen for virilisering blir det for øyeblikket ikke brukt. 

 

Funksjoner og funksjoner av "Masteron".

 

Drostanolone har samme biologiske effekter som dihydrotestosteron. DHT gjennomgikk en strukturell endring da en metylgruppe ble tilsatt til den andre karbonposisjonen. Dette øker stoffets anabole karakter, og forbedrer også hormonets motstand mot metabolsk nedbrytning i skjelettmuskulaturen. Drostanolon propionat er et anabole steroid som har anti-østrogen egenskaper. 

 

I tillegg til mangel på østrogen aktivitet, kan ikke stoffet være østrogen i menneskekroppen. Av disse grunner har det blitt brukt til å behandle brystkreft. Kombinasjonen av Masteron og Nolvadex er mer effektiv enn cellegift ved behandling av denne kreften. 

 

På grunn av dets antiøstrogene egenskaper er det populært blant kroppsbyggere. Når den brukes riktig, holder den muskelmassen godt under tørking. Masteron, som andre steroider, fremskynder stoffskiftet og øker også lipolysehastigheten (nedbrytningen av fett). Bruken av denne steroid forårsaker en økning i styrke og utholdenhet. Hovedaktiviteten til denne butikken er salg av steroider og andre medikamenter fra sportsfarmakologi, noe som øker treningseffektiviteten. 

 

Handling "Masteron".

 

Effektene av Masteron vil være tydelig synlige i tørketiden. Det er ikke egnet for å øke muskelmassen. Den brukes av kroppsbyggere på slutten av kurset, for å bryte ned fett, samt for å holde muskelmassen i god form. Masteron er i stand til å øke forskjellige egenskaper hos idrettsutøvere uten å få overvekt. I noen grad vil det øke utvinningsprosessene.

 

 

 

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

Pakke