Mastever

kr373.00

Varenummer: 23 Kategori:

Beskrivelse

«

Mastever er et steroid med moderate 88% anabole og lave 44% androgene effekter av testosteron. Legemidlet ble tidligere brukt til å behandle brystkreft, men ble avviklet på grunn av risikoen for virilisering.

Nå kan du kjøpe Vermoje Masteron ikke bare for idrettsutøvere som driver med styrkesport, men også for svømmere, idrettsutøvere, hockeyspillere, fotballspillere, for de som trenger maksimal toppytelse.

Den aktive ingrediensen i legemidlet presenteres i to etermodifikasjoner – propionat (dipropionat) og enanthat. Forskjellen mellom dem er bare i den tiden effekten oppnås etter injeksjon: propionat virker innen 1-3 dager, og enanthate – innen 15 dager. Når det gjelder kjemisk struktur, ligner steroidet dihydrotestosteron, bortsett fra at det har 2-alfagrupper.

Derfor, hvis du vil kjøpe et steroid med tidsbestemt effekt, men med et pålitelig og effektivt resultat, så kan du kjøpe Masteron Vermoje i butikken vår og begynne å jobbe med deg selv fra i morgen.

Hvordan påvirker det å ta Masteron Vermoje-kurset en idrettsutøver?

Hovedegenskapen til steroidet er å gi muskelvekst i moderat tempo. På grunn av mangel på aromatisering i sin kjemiske struktur, er Masteron heller ikke i stand til å forårsake bivirkninger som ødem eller gynekomasti. Dette steroidet har følgende effekt på atletens kropp:

  • anskaffelse av et tørt, tynt kroppslys;
  • bevaring av tett muskelmasse i lang tid;
  • den uttalt fettforbrenningseffekten, bekreftet av mer enn en klinisk studie;
  • vekst i styrke, potensiell ytelse og utholdenhet;
  • undertrykkelse av katabolske prosesser som fører til ødeleggelse av muskelstruktur;
  • mild vanndrivende effekt;
  • hjelper deg å komme deg etter en slitsom trening;
  • påvirker sentralnervesystemet og stimulerer hjernen til aktiv fysisk aktivitet;
  • raskt utskilt fra sirkulasjons- og urinveiene.

Etter å ha studert vurderingene om Masteron Vermoja, kan vi konkludere med at det vil være et utmerket valg for idrettsutøvere som kutter eller, som forberedelse til en konkurranse, hjelper med å bygge harde muskler og uttalt kroppsavlastning.

Fenilver kombinert eller solokursregler

Solokurset Masteron Vermoje varer i 4 uker. En idrettsutøver skal ikke motta mer enn 400 mg av legemidlet hver uke. Avhengig av sportsaktivitet, kan dosen av steroidet variere. For eksempel kan styrkeutøvere injisere 300-400 mg Masteron per uke, mens idrettsutøvere i lettere idretter kan trenge 200 mg.

For menn med en total ukentlig dose på 400 mg, anbefales det å injisere 100 mg annenhver dag, for kvinner er det bedre å injisere 100 mg hver 5. dag.

Når du implementerer et kombinert kurs, er det best å kombinere Masteron med Oxandrolone eller Winstrol, denne teknikken vil være mest effektiv under skjæring. For raskere vektøkning er det mulig å bruke det sammen med testosteronpropionat, boldenone og trenbolon. Når du kombinerer steroider, ikke glem å ta medisiner som gjenoppretter hormonnivåer, testosteronforsterkere, vitaminkomplekser.

Bivirkninger

På grunn av den lave anabole indeksen er androgene reaksjoner mulig. Derfor, etter å ha tatt et steroid, kan det være et fenomen med redusert hårvekst, prostatahypertrofi, økte tegn på aggresjon, virilisering.

Med riktig inntak og valg av optimal dose er stoffet helt ufarlig for kroppen.

For kvinner kan det føre til risiko for virilisering ved å ta store mengder Masteron. Hormonforstyrrelser, forverring av hudtilstand og utseendet på ansiktshår kan også forekomme.

«

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

Pakke