Nandro D

kr435.00

Varenummer: 34 Kategori:

Beskrivelse

«

Nandro 250 fra Unigen er et bredspektret steroid med moderat anabole og redusert androgen aktivitet. Den viktigste aktive ingrediensen er nandrolondekanoat, som skilles ut i kroppen i små mengder. Leveringsskjema – væske til injeksjon, ampullvolum 10 ml, dose 250.

Nandro 250 Junigen brukes til å effektivt bygge muskelmasse, samt for å øke styrke og utholdenhet, styrke bein og øke immuniteten. Legemidlet betraktes som et ganske trygt steroid, men dets høye evne til å samhandle med progestinreseptorer øker risikoen for bivirkninger.

Steroidets anabole aktivitet er 150% fra testosteron, androgen 30% fra testosteron.

Effekter av Nandro 250 Unigen

  • uttalt oppbygging av muskelvolum, opptil 10 kg i ett skudd;
  • fraværet av tilbakeføringsfenomenet, som den økte vekten vedvarer, selv etter at syklusen er avbrutt;
  • forebygging av forekomsten av smertefulle opplevelser i leddene, styrking av beinapparatet og leddbånd ved å aktivere produksjonen av kollagen, så vel som synovialvæske;
  • økning i utholdenhet på grunn av en økning i massen av røde blodlegemer. Dette fører til bedre oksygentilførsel til vevet og mindre forsuring;
  • øke en idrettsutøvers individuelle immunitet.

Bivirkninger etter å ha tatt et steroid er sjeldne. De er representert av symptomer på virilisering, hyperkalsemi, menstruasjons uregelmessigheter, hemming av ovariefunksjonen hos kvinner, så vel som hyperpigmentering av huden og irritasjon av urinveiene hos menn.

Farmakodynamiske egenskaper:

Et syntetisk derivat av testosteron med en svekket androgen, men forbedret anabole effekt.

Den anabole effekten manifesteres ved aktivering av reparasjonsprosesser i epitelet (integrert og kjertel), bein og muskelvev, på grunn av stimulering av proteinsyntese og strukturelle komponenter i celler. Øker fullstendigheten av absorpsjonen av aminosyrer fra tynntarmen (mot bakgrunnen av et protein med høyt proteininnhold), og skaper en positiv nitrogenbalanse. Stimulerer produksjonen av erytropoietin og aktiverer anabole prosesser i benmargen, som manifesterer seg som en anti-anemisk effekt når jernpreparater administreres samtidig. Inhiberer syntesen av gonadotropiner og endogent testosteron. I store doser hemmer det spermatogenese. Kan redusere veksten og seksuell utvikling av barn.

Krenker syntesen av vitamin K-avhengige plasmakoagulasjonsfaktorer (II, VII, IX, X) i leveren, endrer plasmalipidprofilen (øker konsentrasjonen av LDL og reduserer HDL-innholdet), forbedrer reabsorpsjonen av natrium og vann i nyrene, som bidrar til dannelsen av perifert ødem. Disse effektene forsvinner etter seponering.

Farmakokinetiske egenskaper:

Etter i / m-administrering av 100 mg, oppnås Cmax i løpet av 1-3 uker. Gjennomgår levertransformasjon med dannelsen av 17-ketosteroider. Det utskilles hovedsakelig i urinen (mer enn 90%) og ca. 6% i avføringen.

Bruksanvisning

Behandling av anemi ved nyresvikt (øker hemoglobinnivået og cellemassen), diabetisk retinopati, muskeldystrofi, Werding-Hoffmann spinal amyotrofi, brystkreft (adjuvans), glomerulonefritt, omfattende forbrenninger, osteoporose.

Metode for påføring

Nandro 250-kurset varer lenge nok – fra to til to og en halv måned. På grunn av det faktum at nandrolon legges på eter med en lang sidekjede, er inngangen i kroppen gradvis, injeksjoner utføres ikke mer enn en gang i uken. Den optimale ukentlige dosen av steroidet er fra 400 til 600 mg av den aktive ingrediensen (men selvfølgelig blir beregningen utført enkeltvis, vanligvis i forholdet 4 milligram medikament per 1 kg kroppsvekt). Standardforløpet er langt, og du bør ikke utsette det – flere resultater oppnås med to kortvarige sykluser og doser enn med en kraftig.

Hvordan ta Nandro 250 i kombinasjon med andre steroider:

Kombinasjonen av nandrolon er en prioritet, da medikamentets solo-løpet har mange ulemper i form av undertrykkelse av hormonproduksjon, redusert libido, etc. Vanligvis kombineres Nandro 250 med testosteron. Kombinasjoner med stanozolol og methandrostenolone er også mulig.

Bivirkninger

Hos kvinner – symptomer på virilisering, hemming av ovariefunksjonen, menstruasjonsforstyrrelser, hyperkalsemi.

Hos menn: i den prepubertale perioden – symptomer på virilisering, idiopatisk hyperpigmentering av huden, bremsing eller stopp av vekst (forkalkning av de epifysiske vekstsonene i rørformede bein); i post-puberteten – irritasjon av blæren, gynekomasti, priapisme; i alderdommen, prostatahypertrofi og / eller karsinom.

Hos menn og kvinner – progresjon av aterosklerose, perifert ødem, dyspeptiske lidelser, nedsatt leverfunksjon med gulsott, endringer i antall leukocytter, smerter i lange bein, hyperkoagulasjon med en tendens til blødning.

«

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

Pakke