NPP 150

kr373.00

Varenummer: 7 Kategori:

Beskrivelse

Nandrolon fenylpropionat 100

Nandrolon fenylpropionat

Nandrolonfenylpropionat (Nandrolonfenylpropionat). Dette stoffet tilhører gruppen av anabole steroider. Du kan kjøpe Nandrolone i nettbutikken vår. Vårt firma har vært på markedet i over ti år. Vi har en ledende posisjon innen salg av medisiner med vektøkning, tar vare på helsen din og leverer kun medisiner av høy kvalitet på vektjustering.

Etter en enkelt injeksjon av Nandrolone varer effekten 7-15 dager. Det har en svak androgen effekt. Opprinnelig ble det brukt til å behandle et stort antall sykdommer og plager, der det viste seg å være utmerket. Blant andre sykdommer hjelper det pasienter med osteoporose, brystkreft, forbrenning og veksthemming hos barn.

Det er verdt å merke seg at Nandrolone har en annen positiv kvalitet, som ofte blir snakket om av de som tar dette steroidet for å forbedre immunforsvarets funksjon. I følge ubekreftede rapporter styrker det immunforsvaret betydelig, så det brukes ofte som en generell tonic.

Kjøp Nandrolone

På dette tidspunktet brukes stoffet ofte av idrettsutøvere før de forbereder seg på konkurranser og i hverdagen. Det er noen ganger kombinert med testosteron. I dette tilfellet må injeksjoner gjøres oftere, siden dette midlet fjernes raskest fra kroppen.

De positive egenskapene til stoffet:

  • tap av protein i celler avtar;
  • regenereringsprosessen øker;
  • kroppen gjenoppretter raskt etter anstrengelse;
  • det minste av alle legemidler beholder væske i kroppen;
  • har en lett belastning på leveren.

Vanligvis utføres injeksjoner hver 3-4 dag. Gjennomsnittlig dose er 25-100 mg per injeksjon. Den totale ukentlige dosen overstiger ikke 300-400 mg per uke. Det bør bemerkes at før du bruker et medikament eller hormon, er det nødvendig med en spesialistkonsultasjon, samt streng overholdelse av alle doser og injeksjonsregler. Dette stoffet er ikke egnet for kvinner, siden det skader kvinnekroppen.

Hvis du av helsemessige årsaker eller i forbindelse med profesjonell sport trenger stoffet, kan du besøke nettbutikken vår og kjøpe Nandrolone Phenylpropionate eller andre midler for å støtte kroppen og den fysiske formen.

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

Pakke