Oxaver

kr490.00

Varenummer: 36 Kategori:

Beskrivelse

Det farmakologiske stoffet oxaver , en bred produksjon som ble etablert av den moldoviske farmasøytiske virksomheten Vermoji, får raskt fart både i sirkler av kroppsbygging og vektløftingsfans og i det profesjonelle miljøet til atletiske fans. Oxandrolone , som er en litt modifisert form av dihydrotestosteron, regnes som den grunnleggende aktive ingrediensen i oxaver medisin. I dette molekylet har det skjedd en kjemisk erstatning av et karbonatom med et oksygenatom. Opprinnelig etter implementeringen av synteseprosessen i 1964, anavar oxandrolonefant et område av sin egen anvendelse som en integrert del av medikamentell behandling av osteoporose og anemi. Gjelder også anavar, det var det brukes aktivt for å gjenopprette kroppen etter skader, blåmerker og brannskader.

Oxaver, anmeldelser hvorav de fleste er rost og entusiastiske, når det gjelder farmakologisk sammensetning, tilhører kategorien en av de kraftigste anabole steroider. Oxaver, tilgjengelig fra vår spesialiserte anabole steroider butikk, hemmer reseptorene for hormonet kortisol. Ovennevnte hormon fungerer som en provoserende faktor for avsetning av fettceller og tap av muskelmasse. Basert på de ovennevnte fakta, kan vi konkludere med å ta stoffet Anavar, anmeldelser fagfolk og som kan studeres på spesielle steder, kan idrettsutøvere lett redusere sitt eget kroppsfett betydelig, mens de opprettholder den tidligere oppnådde vekten. Anavar, hva kan være kjøpt i vår online steroidbutikk, etter å ha bestilt en enkel måte for en potensiell kjøper, øker det syntese av veksthormon betydelig, samtidig som det aktivt fremmer forlengelse av bein, knyttet til muskler.

Takket være den kompetente mottakelsen av anavar, er en effektiv kamp bemerket i sirkelen av idrettsutøvere med overflødig kroppsfett på grunn av appetittundertrykkelse med dette stoffet. I de fleste tilfeller tas oxaver mellom sykluser av flere andre anabole steroider. En tydelig positiv side av anavera bør kalles dens evne til å øke antall androgenreseptorer i atletens kropp. Legemidlet i seg selv er preget av lav androgen aktivitet og fungerer som en slags stimulant for en multipel økning i styrkeindikatorene til atleten uten betydelige vektendringer.

8 timer er halveringstiden til oksaver. I 10-12 dager utskilles metabolittene av ovennevnte legemiddel fra kroppen. Takket være mottakelsen av anavar får muskelsystemet jevnt og tydelig et venøst ​​mønster, et fast og elastisk utseende og en veldefinert lettelse.

Når du kjøper oxaver, “hvordan du tar er det riktig og uten helseskade? «Det kan oppstå et rettferdig og rasjonelt spørsmål. Eksperter anbefaler ikke å ta oxaver sammen med mat for å unngå negative og ubehagelige konsekvenser som kvalme og følelse av tyngde i magen. Ta 50-150 mg oxaver per dag, ifølge erfarne idrettsutøvere. , hjelper til med å oppnå fantastiske resultater. På grunn av harmløsheten til et slikt medikament, kan kvinner også bruke det uten frykt for negative konsekvenser. Det er viktig å følge den anbefalte dosen av stoffet, som er 20-40 mg ta og varigheten av administrasjonssyklusen.

Den daglige mengden oxver skal administreres tre ganger om dagen i samme tidsintervaller. I løpet av 5-8 uker kan du ta et «solo» kurs av dette stoffet for å oppnå fantastisk muskelavlastning. En uttalt anabole effekt vil være iboende som et resultat av kombinert bruk med andre legemidler. Det er optimalt å kombinere Oxaver med inntak av clenbuterol eller stanozol i skjæreperioden.

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

Pakke