PROVIRON

kr255.00

Varenummer: 26 Kategori:

Beskrivelse

«

Proviron Bayer

Proviron Bayer  er et unikt produkt i markedet for syntetiske steroider. Mange idrettsutøvere omtaler det som et middel mot østrogen, men dette er ikke helt riktig. Proviron har til og med mange flere effekter:

  • Det fungerer som en analog av mannlige kjønnshormoner, men det er vanligvis upassende å bruke det separat til disse formålene;
  • Proviron kan undertrykke effekten av østrogen;

I blodet binder det seg til proteinglobuliner, som fjerner og inaktiverer testosteron fra kroppen, og øker testosteronnivået;

Og også Proviron kan øke libido (noen idrettsutøvere har spontane ereksjoner).

Dette stoffet brukes aldri alene. Det anbefales å kjøpe Proviron for å bruke det i løpet av din generelle steroidsyklus.

————————————————– —

Det er en viss tilbakemelding i en manns kropp. Når det er få kjønnshormoner som sirkulerer i blodet, aktiveres mekanismer i kroppen som aktiverer testiklene og tvinger dem til å produsere større mengder testosteron.

Hvis det derimot er flere hormoner enn nødvendig, blir funksjonen til testiklene undertrykt. Tenk deg nå hva som skjer i kroppen under eller etter syklusen av de fleste anabole steroider. Det endokrine systemet «» forstår «» at kjønnshormoner ikke bare er for mye, men for mye! Aktiviteten til sitt eget testosteron avtar kraftig. Og dette truer utviklingen av et stort antall bivirkninger.

Det er mot dem at proviron er bayer regissert  . Den har liten anabole aktivitet, men dette er ikke verdifullt.

Mange idrettsutøvere velger å kjøpe Bayer Proviron for å bekjempe de negative effektene av visse steroider.

Effekter av Proviron Bayer

Det er et protein i blodet som binder og inaktiverer overflødig mannlig kjønnshormon. Det er mot ham at proviron-bayer handler. Så det påvirker ikke nivået av testosteron i blodet, men kan øke aktiviteten.

Hvor effektivt er det? Noen kroppsbyggere synes det generelt er ubrukelig. Dette er en stor feil. Når det tas riktig, hjelper Bayer Proviron med å håndtere hundrevis av mange problemer som ellers helt sikkert ville oppstå.

Bivirkninger av Proviron Bayer

Dette stoffet har praktisk talt ingen uønskede effekter. Ved vanlige anbefalte doser truer det ikke leveren. Men hvis du opplever smerter under høyre ribbein og fordøyelsesproblemer, bør du slutte å bruke den umiddelbart og oppsøke lege.

Hvordan ta Proviron Bayer riktig?

Den optimale dosen er 50 mg per dag, som skal deles i to doser. Hvis du øker dosen til 100 mg per dag, vil det i prinsippet ikke skje noe forferdelig, men det er bedre å ikke overskride dette tallet for å unngå en negativ effekt på leveren.

Hvilke sportsfarmakologiske produkter er best kombinert med Bayer Proviron?

For å forbedre effekten, kombineres Proviron ofte med Clomid, Gonadotropin, Tamoxifen.

Forresten, et annet særegent trekk ved dette stoffet er dets evne til å øke libido.

«

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

Pakke