Stano-lab 20

kr447.00

Varenummer: 10 Kategori:

Beskrivelse

 

 

 

Stano-lab 20

Kort beskrivelse av stoffet Stano-lab 20

Stano-lab 20 er et sterkt anabole steroid med milde androgene egenskaper. Stano-lab 20 er etterspurt blant alle typer idrettsutøvere som bruker sportsfarmakologi for å øke styrkeindikatorer, forbrenne overflødig fett, øke utholdenhet og for å oppnå muskelmasse av høy kvalitet.

Stano-lab 20 produseres av et relativt ungt, men allerede veletablert selskap, 7Lab Pharma. Hovedkomponenten i Stano-lab 20 er Stanozolol, som først ble produsert i 1962 for medisinsk bruk og har gledet idrettsutøvere med resultatene av inntaket i flere tiår. Stano-lab 20 har 320% anabole og 30% androgen aktivitet sammenlignet med endogent testosteron.

Stano-lab 20 tabletter, i kombinasjon med intensiv trening og et riktig balansert kosthold, tillater en idrettsutøver å oppnå imponerende resultater, og med riktig bruk av stoffet, også helbrede kroppen. Stano-lab 20 lar atleten øke appetitten, utholdenheten og styrken, fjerne overflødig fett og væske fra kroppen og gi musklene en mer fremtredende form. Idrettsutøveren vil være i stand til å kjenne en bølge av styrke nesten umiddelbart etter å ha tatt Stano-lab 20-tabletten og vil føles i 8 timer. På grunn av ikke så lang varighet, anbefales det å ta stoffet regelmessig gjennom hele løpet.

Bivirkninger av stoffet Stano-lab 20

Det skal bemerkes at stoffet ikke bare kan ha en positiv effekt på kroppen i sjeldne tilfeller, og med en feilberegnet dosering kan bivirkninger observeres. De manifesterer seg i form av høyt blodtrykk, en økning i kolesterol i kroppen, det bør også huskes at Stano-lab 20 orale tabletter har en toksisk effekt på leveren.

Merk følgende! Nå er Stano-lab 20 10 mg (Stanozolol 10 mg) tilgjengelig i ny emballasje.

 

 

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

Pakke