Stanover

kr287.00

Varenummer: 35 Kategori:

Beskrivelse

«

Stanover 10 (Vermodje) er et anabole steroid, en formulering av stanozolol som brukes effektivt mens du skjærer. Med sjeldne unntak passer det bra med annen sportsfarmakologi – andre anabole steroider og forskjellige peptidhormoner. Legemidlet er til oral (oral) administrering.

Vi tilbyr å kjøpe Stanover billig. Hos AthleticPharma har kunder flere muligheter for å spare samtidig, inkludert et system med rabatter og et tilknyttet program eller produktsalg. Her finner du gode priser! Dessuten garanteres en komfortabel service for alle besøkende. Bestillinger blir levert så raskt som mulig i Russland og Kasakhstan uten unødvendig risiko.

Full funksjon

Den aktive ingrediensen i tablettene er stanozolol. Steroiden er en modifikasjon av dihydrotestosteron utviklet for medisin eller veterinærmedisin, som preges av høy anabole aktivitet og svake androgene egenskaper: henholdsvis ca. 320% og 30% testosteron. Den største fordelen er mangelen på aromatisering (det er ingen konvertering til østrogen).

Som sine direkte kolleger, Stanover tabletter har en hel palett med effekter som er nyttige for pumping:

 • Fremmer muskelvekst

(uten vannretensjon og fettakkumulering);

 • Fjerner overflødig fuktighet;
 • Reduserer kroppsfett;
 • Utvikler stivhet, muskelavlastning;
 • Øker utholdenhet og reduserer tretthet;
 • Fører til en økning i styrkeindikatorer.

Dermed stimulerer stoffet en rekke muskelmasse. Åpenbart underlagt tilpasning av treningsprogrammet og ernæringsplanen for å fullføre oppgaven.

Merk: Stanover-tabletter kan undertrykke aktiviteten til SHBG i kroppen, og øke konsentrasjonen av fritt testosteron i blodet, noe som har en positiv effekt på effektiviteten av de fleste sykluser.

Stanovers bivirkning er mild og naturlig forbigående hvis du følger anbefalingene for inkludering. Men risikoen for kviser, høyt blodtrykk, hodepine, smerter i store ledd eller ledbåndskader kan ikke utelukkes helt. Det har også noen giftige effekter på leveren (moderat doseavhengig levertoksisitet).

Anmeldelser bekrefter at Stanover av Vermodje (10mg / tab, 25tab) er relativt trygt for mannlige idrettsutøvere og kvinner i sport.

Hvordan å bruke?

Stanover i 10 mg tabletter er ment for systematisk, men kortvarig bruk:

 • syklusen varer i gjennomsnitt 5-7 uker (ikke lenger, for ikke å forårsake leverskade).
 • Den anbefalte administrasjonsfrekvensen er daglig, i samsvar med halveringstiden for stanozolol, som ikke er mer enn 9 timer.
 • Effektive doser for menn starter ved 20-30 mg / dag og går opp til 40-50 mg / dag, for kvinner er en dose på 5-10 mg / dag tillatt.

Eksempler på sykluser for høy kvalitet på muskelvekst:

 • Sammen med testosteron propionat (100-150 mg annenhver dag) og trenbolonacetat (75-100 mg annenhver dag).
 • Ved å kombinere fenylpropionat med testosteron og drostanolondipropionat (begge – 100-200 mg hver 2-3 dag).

«

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

Pakke