Stanoxyl Depot 10 amps

kr530.00

Varenummer: 9 Kategori:

Beskrivelse

Stanoxyl Depot 10 ampere

Winstrol

Winstrol er et anabole steroid som er mye brukt av styrkeutøvere. Den aktive ingrediensen er stanozolol. Med sin hjelp oppnås den nødvendige effekten av å ta stoffet, nemlig muskelbygging og androgene effekter.

Verktøyet er ikke veldig sterkt anabole, og sammenligner det med andre legemidler på markedet. Men den milde handlingen garanterer et sakte, men veldig pålitelig resultat. Winstrol produseres injiserbart og i tabletter. Når vi analyserer stoffets sammensetning, kan vi trygt si at det er avledet fra testosteron.

Winstrol injeksjon

Steroider er verdsatt for sin høye anabole indeks og lave androgene verdier. Dette er egenskapene som Vince har. Dette bidrar til å redusere prosentandelen av muligheten for en bivirkning. Den injiserbare formen av stoffet er ikke gjenstand for aromatisering.

Dette er hovedårsakene til at idrettsutøvere velger Winstrol Depot (injiserbar) for muskelbygging. Ofte brukes stoffet for vekttap, da det er i stand til å drive bort fettavleiringer og fremme tørking.

Søknadsregler

Produsentens instruksjoner anbefaler bruk av produktet til personer med kroppsvekt som er nær normal. Før du tar eller injiserer Winstrol, bør du kjenne de generelle reglene for standardforløpet for bruk av stoffet:

 • du må injisere i biceps med 50 mg av en løsning;
 • inntil 25 mg av legemidlet må tas per dag hvis det frigjøres i tabletter;
 • i begynnelsen av kurset, bør du ta minimumsdosen, nemlig 10 mg, og bare etter 5-7 dager øke den til 25 mg;
 • etter endt kurs, bør dosen også reduseres.

Hvis du holder deg til dette kurset, trenger du ikke å utføre terapi etter å ha tatt. Det anbefales å kombinere mottak av Winstrol og sportsernæring, dette vil bidra til en økning i lettelse.

Mye bedre å gjøre Winstrol-injeksjoner

Idrettsutøvere krangler ofte om hvilket injeksjonssted som er best. Mange forskjellige varianter kan høres. Men vi anbefaler ikke å teste disse alternativene selv. For å unngå helseproblemer, avstå fra å eksperimentere.

Hvis injeksjonen frigjøres for intramuskulær bruk, er det logisk at det er nødvendig å injisere den i muskelen. Den beste muskelen er gluteus maximus. Hvis du legger injeksjonen akkurat der, vil sannsynligheten for forekomst av abscesser og andre ubehagelige øyeblikk reduseres til null.

Mange idrettsutøvere tror at de beste resultatene oppnås ved å injisere i muskelen du vil pumpe. Men dette er ikke tilfelle. Effekten vil være den samme, men den lokale reaksjonen vil ikke behage deg.

Winstrol steroidprofil

Funksjoner av stoffet:

 • ingen aromatisering;
 • stoffets toksisitet fra å ta i pilleform;
 • frigjøringsformer: injeksjon og tabletter;
 • handlingsperioden er omtrent 8 timer;
 • resultatet er synlig: tabletter 21 dager etter inntak, injeksjon i 50 dager;
 • anabole testosteron effekt 320%;
 • androgene 30%.

Fordeler med stoffet

I kroppsbygging er dette middelet ganske populært. Dette er på grunn av at det ikke har noen innvirkning på vekten med en merkbar effekt på avlastningen. Men dette er ikke de eneste fordelene med stoffet.

Endringer tilrettelagt av løsningen:

 • lettelse øker. Til tross for at Stanozolol ikke bidrar til en økning i volumet av muskelfibre, er det i stand til å skape lettelsen som alle sikkerhetsansvarlige drømmer om. Årene på kroppen får et vakkert mønster, fettavleiringer reduseres;
 • overflødig væske fjernes fra kroppen. Derfor brukes dette verktøyet ofte under AAS-kurs og etter dem. Med hjelpen elimineres hydrering av kroppens celler;
 • etter inntak av stoffet øker appetitten;
 • globulin reduseres betydelig, derfor økes effektiviteten av bruken av et anabole eller androgene steroid automatisk. Siden kjønnshormoner ikke er relatert;
 • antiprogestogene og antiøstrogene effekter på kroppen etter administrering (å dømme etter vurderinger av idrettsutøvere);
 • øker utholdenhet, styrke og dermed atletisk ytelse.

Siden Winstrol har et ganske lavt nivå av androgen aktivitet, kan det også tas av kvinner som er involvert i styrkesport. I denne forbindelse er det en av de sikreste steroider. Tross alt blir det ikke omdannet til østrogen på grunn av mangel på aromatisering. Derfor, etter å ha tatt det, forekommer ikke slike uønskede manifestasjoner som ødem eller gynekomasti.

Bivirkninger

Faktisk er bivirkninger svært sjeldne etter bruk av produktet. Hvis riktig dosering overholdes, utføres kurset under hensyntagen til anbefalingene fra spesialister, så de kan ikke være i det hele tatt. Men det er også unntak. Noen ganger kan følgende manifestasjoner observeres:

 • arteriell hypertensjon. Det elimineres ved å ta antihypertensiva;
 • en økning i kolesterol. For å unngå det, anbefales det å bruke det i kombinasjon med Winstrol Omega – 3;
 • ømhet ved injeksjonen, for injeksjonsformen;
 • giftighet for leveren når du tar piller;
 • migrene;
 • muskelspasme;
 • hjerteinfarkt hypertrofi. For å unngå er det nødvendig å følge doseringen nøye.

Hvordan ta for kvinner

Å ta Winstrol (Stenazol) for kvinner og menn er betydelig forskjellig. Først av alt, doseringen. Hvis vi snakker om tablettformen av stoffet, må en ung, sunn jente ta 4 mg per dag.

Om nødvendig kan dosen økes til 6, opptaket betraktes som en og en halv måned. Det er normalt for en kvinne å tolerere mottakelsen av dette middelet. Men når du bruker stoffet i form av injeksjoner, må du være forsiktig med en økning i nivået av androgen i kroppen.

Derfor, i tilfelle å bruke akkurat en slik doseringsform, injiser en halv ampulle av legemidlet om gangen. Det er bedre å gjøre injeksjoner med lang pause. 25 mg på 4 dager er en trygg dose for kvinner.

 • Hvis mottaket er gjort for å forbedre lindrings- eller utholdenhetsindikatorene, er det bedre å velge et annet middel. Siden Stanozolol ikke vil gjøre det mulig å kontrollere konstante hormonnivåer.

Anmeldelser om Winstrol

Vanligvis, når vi snakker om dette verktøyet, reagerer idrettsutøvere ganske positivt. Folk som har gått gjennom mer enn ett kurs med dette middelet, sier at effekten av stoffet er som produsenten har lovet.

Den eneste ulempen er ubehaget under injeksjonene. Hvis du kombinerer inntaket av Winstrol med systematiserte, kompetente treningsøkter, rasjonell ernæring, er det fullt mulig å oppnå en økning i tegning og muskelmasseøkning opp til 10 kg.

Tar Winstrol, vil før- og etterbildene variere betydelig. Det viktigste er å følge instruksjonene for opptak riktig, følg de anbefalte dosene.

Hvis vi analyserer statistikken, kan vi konkludere med at bare en femtedel av utøverne som brukte stoffet ikke var fornøyd med dem. De tilskriver dette ubehag under injeksjonen, kostnadene for produktet og bivirkningene. Resten bemerker de positive sidene etter å ha tatt det.

 

 

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

Pakke