T3

kr235.00

Varenummer: 27 Kategori:

Beskrivelse

«

Beskrivelse

Liothyronine (Thyroid Liothyronine T3) er et av de viktigste skjoldbruskkjertelhormonene, som har en ganske sterk fettforbrenningseffekt på kroppen på grunn av dens evne til å øke hastigheten på basal metabolisme. Det brukes aktivt i kutte sykluser for å oppnå mager muskelmasse av høy kvalitet.

Når det brukes riktig, forårsaker skjoldbruskkjertelen ikke noen bivirkninger og kan brukes hos både menn og kvinner. Produsert av et av de berømte farmasøytiske selskapene «» UNIPHARMA «», som har fått et ganske rykte i markedet. Du kan når som helst bestille stoffet på nettstedet vårt.

Lyothyronine UNIPHARMA er veldig effektivt i alle idretter hvor det er viktig å bygge muskelmasse uten å samle fett og vann. Hovedapplikasjonen er i kombinerte sykluser. Dette stoffet fungerer like bra med de fleste steroider, peptider og fettforbrennere. Den optimale dosen bør alltid velges individuelt, basert på kjønn, alder og erfaring til atleten.

Den gjennomsnittlige daglige dosen av liothyronin bør ikke overstige 25-50 mg. Hormonet bør tas i en eller flere doser, hovedsakelig om morgenen og ettermiddagen. Gjennomsnittlig opptakstid til et kurs er 2 til 6 uker. Det er best å kombinere stoffet med testosteron propionat, clenbuterol eller oxandrolone. Før du starter avtalen, er det veldig viktig å gjennomgå en fullstendig medisinsk undersøkelse for å utelukke tilstedeværelsen av kontraindikasjoner.

Doser fra T3:

Det er to tilnærminger for dose T3 :

 

I det første tilfellet er målet å oppnå et konstant nivå av fettforbrenning eller å bidra til å opprettholde en kroppssammensetning nær det personlige idealet. Imidlertid kan dosen T3 være veldig lav, fortrinnsvis 12,5 mcg per dag, men i noen tilfeller opptil 25 mcg per dag. Ved en lav dose vil en skjoldbruskkjertelfunksjonstest vanligvis ikke vise noen undertrykkelse, selv ved langvarig bruk. En moderat funksjonsnedgang observeres noen ganger ved en høy dose, men resultatet er mye bedre enn når T3 ikke tas og den inhiberte funksjonen raskt gjenopprettes etter å ha stoppet bruken av T3.

 

I den andre tilnærmingen er målet å oppnå en ganske betydelig økning i fettforbrenning, og bevisst undertrykke skjoldbruskfunksjonen. Den mest foretrukne dosen er ca. 50 mcg per dag, men i noen tilfeller kan den økes til 75 mcg per dag. Det anbefales at du ikke tar slike doser konstant, men bare i en begrenset periode, for eksempel 8-12 uker, selv om det ikke er noen nøyaktig tidsramme.

 

Deler T3-dosen

 

Siden T3 har en kort halveringstid, foretrekkes porsjonert dosering framfor en enkelt dose med mindre den totale daglige dosen er ubetydelig. For eksempel tas en dose på 12,5 mcg per dag best en gang om morgenen, og en daglig dose på 50 mcg per dag er best delt inn i tre til fire porsjoner i stedet for alt på en gang.

«

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

Pakke