Test E

kr405.00

Varenummer: 32 Kategori:

Beskrivelse

«

Test E fra Unigen er et testosteron-enanthatbasert steroid i form av en væske for injeksjon. Den viktigste aktive ingrediensen har evnen til å opprettholde langsiktig aktivitet. Volumet på en ampulle er 10 ml, doseringen er 250 mg.

På grunn av den lange virkningen av enanthate, er det 2–3 uker holdes behovet for hyppige injeksjoner på et minimum. Dermed forblir atletens hormonelle bakgrunn på et stabilt nivå uten risiko for lokale allergiske reaksjoner (støt, hyperemi, kløe).

Indikatorer på anabole og androgene aktivitet av Depot Test 250 Yunigen sammenfaller med testosteron. Evnen til å konvertere til østrogener er høy, sannsynligheten for undertrykkelse av hypotalamus-hypofysen-testaksen er uttalt. Men på grunn av lav levertoksisitet er sjansen for en negativ effekt på leveren mindre. Varigheten av stoffet er 15 dager.

Test E Unigen-effekter

  • akselerert muskelbygging;
  • generell styrking av kroppen, styrking av immunforsvaret;
  • aktivering av regenerative prosesser;
  • reduksjon i kroppsfett;
  • styrking av ledd og leddbånd.

Blant de negative reaksjonene som oppstår fra inntaket av et steroid, kan man skille tegn på overdreven seksuell stimulering (priapisme og andre), høy frekvens av ereksjoner, hypertrofi i den mannlige kjønnsorganet, forstyrrelser i sædmodning, gynekomasti, kviser , depresjon, aggressivitet.

Farmakodynamiske egenskaper:

Testosteron Enanthate er en ester av testosteron. Testosteron er det primære mannlige kjønnshormonet som er syntetisert og utskilt av testiklene. Det stimulerer vekst og utvikling av mannlige kjønnsorganer og sekundære kjønnsegenskaper (modning av prostata, sædblærer, penis og pungen), mannlig mønsterhårfordeling i ansiktet, kjønnsben, bryst), strupehodeutvikling, kroppsmuskulatur og fettfordeling. Beholder nitrogen, natrium, kalium og fosfor, forbedrer anabolisme og reduserer proteinkatabolisme. En for tidlig økning i konsentrasjonen av testosteron i blodplasmaet i perioden før puberteten får pinealkjertelen til å stenge og stoppe veksten. Stimulerer produksjonen av erytropoietin og erytrocytter. Gjennom mekanismen for negativ tilbakemelding (tilbakemelding) hemmer den utskillelsen av luteiniserende og follikkelstimulerende hormoner fra hypofysen og hemmer spermatogenesen. Hos menn med primær hypergonadotrop hypogonadisme normaliseres gonadotropinnivået.

Hos kvinner hemmer det hypofysens gonadotropiske funksjon, funksjonen til eggstokkene, brystkjertlene og forårsaker atrofi i endometrium. Østrogenantagonistisk virkning brukes til behandling av livmorfibroider, endometriose, brystkreft. Viser en gunstig effekt på klager i klimakterioden.

Farmakokinetiske egenskaper:

Testosteron enanthate absorberes sakte. Maksimal konsentrasjon i blodet observeres 72 timer etter administrering. Kampanjen varer 2-4 uker. I blodet binder nesten 98% av testosteron til en spesifikk globulinfraksjon som binder testosteron og østradiol. Biotransformasjon finner sted i leveren til forskjellige 17-ketosteroider, som skilles ut i urinen etter konjugering med glukuronsyre eller svovelsyre (ca. 90%). Omtrent 6% av det absorberte medikamentet skilles ut ubundet i avføringen.

Bruksanvisning

Hos menn – androgen insuffisiens etter kastrering, eunuchoidism, impotens av hormonell opprinnelse, symptomer på mannlig overgangsalder (redusert libido, mental og fysisk aktivitet), akromegali; med prostatahypertrofi; osteoporose forårsaket av androgenmangel; med angioneurotiske former for angina pectoris.

Hos kvinner – med klimakteriske vaskulære og nervesykdommer i tilfeller der østrogene medikamenter er kontraindisert (for svulster i kjønnsorganene og brystkjertlene, livmorblødning); samtidig med strålebehandling for bryst- og eggstokkreft (vanligvis hos kvinner under 60 år); med dysfunksjonell livmorblødning hos eldre kvinner.

Bivirkninger

Priapisme og andre tegn på overdreven seksuell stimulering (hyppige ereksjoner) hos gutter i den preubescent perioden – akselerert seksuell utvikling, økt ereksjonsfrekvens, forstørret penis og for tidlig lukking av epifysene; skade på spermatogenese og redusert sædmodning, oligospermi og reduksjon i sædvolum; unormale prostata; hos kvinner – blødning fra fødselskanalen, økt libido; ved langvarig bruk av stoffet er symptomer på virilisering mulig; hirsutisme, gynekomasti; seborrhea, kviser, fet hud, akselerert hårtap; natrium- og vannretensjon, ødem; symptomer på hyperkalsemi; tromboflebitt; kvalme, kolestatisk gulsott, økte nivåer av leveraminotransferaser (når inntaket er stoppet normaliserer de seg); hodepine, depresjon, aggressivitet, angst, søvnforstyrrelser, parestesi.

«

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

Pakke