Test Mix

kr405.00

Varenummer: 33 Kategori:

Beskrivelse

«

Test-Comp 250 fra Unigen er et androgent anabole steroid med langtidsvirkende effekt. Produktet er basert på en testosteronblanding. Slippform – væske til injeksjon i ampuller på 10 ml (dose – 250).

Sammensetningen av Test-Comp 250 Unigen Blend inkluderer fire testosteronestere – fenylpropionat, isokaproat, propionat, dekanoat. På grunn av den gradvise avsløringen av hver del, når den kommer inn i kroppen, utføres en langvarig handling av produktet. Selv om vanlige injeksjoner ikke er nødvendige, vil utøverens hormonnivå garantert forbli på samme høye nivå i lang tid.

Oljebasen til den viktigste aktive ingrediensen garanterer umuligheten av å oppløses i vann og oppbevare den i fettlagring til produktet er fjernet helt fra kroppen.

Test-Comp 250 Unigen-effekter

  • bygge muskelvolum på kort tid gjennom økt proteinsyntese;
  • forhindre ødeleggelse av muskelfibre på grunn av undertrykkelse av produksjonen av kortisol (anti-katabolisk effekt);
  • økt utholdenhet på grunn av bedre produksjon av røde blodlegemer, som bærer oksygen for vev;
  • øke en sunn appetitt for optimal muskelvekst uten risiko for totalt avfall;
  • stabilisering av fosfor- og nitrogenbalansen;
  • økt libido og sexlyst i løpet av syklusen.

De negative effektene som oppstår på bakgrunn av steroidadministrasjonen inkluderer androgene reaksjoner.

Farmakodynamiske egenskaper:

Sustanon består av fire testosteronestere (propionat, fenylpropionat, isokapronat og dekanoat).

Testosteron er det primære mannlige kjønnshormonet som er syntetisert og utskilt av testiklene. Det stimulerer veksten og utviklingen av mannlige kjønnsorganer og sekundære kjønnsegenskaper (modning av prostata, sædblærer, penis og pungen, mannlig hårfordeling i ansiktet, pubis, bryst), strupehodeutvikling, kroppsmuskler og fettfordeling. Beholder nitrogen, natrium, kalium og fosfor, forbedrer anabolisme og reduserer proteinkatabolisme. En for tidlig økning i konsentrasjonen av testosteron i blodplasmaet i perioden før puberteten får pinealkjertelen til å stenge og stoppe veksten. Stimulerer produksjonen av erytropoietin og erytrocytter. Gjennom mekanismen for negativ tilbakemelding (tilbakemelding) hemmer den utskillelsen av luteiniserende og follikkelstimulerende hormoner fra hypofysen og hemmer spermatogenesen.

Hos kvinner hemmer den hypofysens gonadotropiske funksjon, funksjonen til eggstokkene og brystkjertlene og forårsaker endometrieatrofi. Østrogenantagonistisk virkning brukes til behandling av livmorfibroider, endometriose, brystkreft. Viser en gunstig effekt på klager fra klimatiden.

Farmakokinetiske egenskaper:

Testosteronestere som inngår i preparatet har forskjellige absorpsjons- og utskillingshastigheter, noe som gir en rask og langvarig (opptil 4 ukers) effekt etter en enkelt injeksjon: testosteronpropionat virker i løpet av den første dagen, effekten av testosteronfenylpropionat og isokapronat starter 24 timer etter injeksjon og fortsetter i opptil 2 uker. Testosteron decanoat begynner å virke senere, men varer lenger. I blodet binder nesten 98% av testosteron til en spesifikk globulinfraksjon som binder testosteron og østradiol. Biotransformasjon forekommer i leveren til forskjellige 17-ketosteroider, som skilles ut i urinen etter konjugering med glukuronsyre eller svovelsyre (ca. 90%). Omtrent 6% av det absorberte medikamentet skilles ut ubundet i avføringen.

Bruksanvisning

Hos menn – androgen insuffisiens etter kastrering, eunuchoidism, hypopituitarism, impotens av hormonell opprinnelse, symptomer på mannlig overgangsalder (redusert libido, mental og fysisk aktivitet), noen former for infertilitet med redusert spermatogenese, osteoporose forårsaket av androgen insuffisiens; hos kvinner – hyperøstrogenisme; fibroids; endometriose; brystkreft; osteoporose.

Metode for påføring

Det anbefalte løpet av Test-Comp 250 er 3 til 4 uker. Imidlertid bør varigheten og doseringen av medikamenter bestemmes ut fra atletens fysiologiske egenskaper, hans erfaring med steroidbruk og noen andre faktorer. Testosteronesterblandingen når sin maksimale blodkonsentrasjon etter omtrent 15 dager.

Doseringen av steroider varierer fra 250 til 750 milligram per uke, og injeksjoner gjøres sjelden – en eller to ganger annenhver uke.

Test-Comp 250 anbefales ikke for kvinner.

Bivirkninger

Priapisme og andre tegn på overdreven seksuell stimulering (hyppige ereksjoner) hos gutter i den preubescent perioden – akselerert seksuell utvikling, økt ereksjonsfrekvens, forstørret penis og for tidlig lukking av epifysene; skade på spermatogenese og redusert sædmodning, oligospermi og reduksjon i sædvolum; unormale prostata; hos kvinner – blødning fra fødselskanalen, økt libido; ved langvarig bruk av stoffet er symptomer på virilisering mulig; hirsutisme, gynekomasti; seborrhea, kviser, fet hud, akselerert hårtap; natrium- og vannretensjon, ødem; symptomer på hyperkalsemi; tromboflebitt; kvalme, kolestatisk gulsott, økte nivåer av leveraminotransferaser (når inntaket er stoppet normaliserer de seg); hodepine, depresjon, aggressivitet, angst, søvnforstyrrelser, parestesi.

«

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

Pakke