Test P

kr287.00

Varenummer: 31 Kategori:

Beskrivelse

«

Testosteron propionat (originalt navn testosteron propionat ) er et medisinsk steroidmedisin beregnet på menn. Midlerets viktigste handling er å øke testosteronnivået i kroppen, noe som medfører en økning i muskelmasse og styrke. Testosteron er det viktigste mannlige hormonet som påvirker en manns utvikling og kjønnskarakteristikker. Og dette er hovedelementet i steroidet, som navnet antyder. I visse doser er det nødvendig for hver mann.

Beskrivelse av stoffet

Testosteronpropionat selges i pakninger med 10 mg ampuller. Den produseres i form av en injeksjon, steril, injiseres intramuskulært, det anbefales å bruke den på det forberedende stadiet, og ikke før forestillinger.

Syklus av applikasjon og effekter

Denne steroiden kan brukes både solo og i kombinasjon med andre medisiner. For nybegynnere anbefales det å injisere testosteron propionat 50 mg annenhver dag. For erfarne idrettsutøvere – 100 mg, men hver dag. Steroidet fungerer raskt, men må påføres kontinuerlig i 4-6 uker for å være effektivt. Hvis du har gjort alt riktig (du ikke lider av svimmelhet og oppkast), vil du få muskelvekst og en følelse av styrke.

I tillegg til å øke styrken, kan et steroid:

  1. Start gentranskripsjon;
  2. Øk sexlysten;
  3. Forebygge iskemisk og koronar hjertesykdom;
  4. Fremskynde gjenopprettingsprosesser;
  5. Forbrenne fett;
  6. Øk nivået av insulinlignende vekstfaktor i lever og hjerte.

«

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

Pakke