Trenaplex E 200

kr980.00

Varenummer: 12 Kategori:

Beskrivelse

 

 

Trenaplex E 200

I de fleste konkurranseidretter lover bruk av steroider i det minste en diskvalifisering. Dette gjelder i prinsippet også kroppsbygging, men alle forstår utmerket godt at det rett og slett er umulig å oppnå det maksimale av et jern- og avlastningskropp uten bruk av pharma. Og på det farmakologiske markedet for øyeblikket kan du finne medisiner med en lysplan og de som brukes av profesjonelle. Dette er akkurat hva Trenbolone Enanthate tilhører. Til sammenligning, alle steroider, inkludert "trenbolon brødre", røyk stille på sidelinjen. Moderne farmakologi har ennå ikke oppfunnet en kraftigere ting. Selv om det er et relativt nytt stoff, har det oppnådd et rykte som et geni blant profesjonelle kroppsbyggere.

Og dette er ikke forgjeves. Hva har Trenbolone Enanthate å tilby? Muskelmasse vokser raskt, du kan se endringer nesten hver dag, og hvis du legger til testosteron i tren, blir resultatet fenomenalt. Fett smelter som i en stekepanne, og vann akkumuleres ikke i kroppen. Resultatet er en tøff, preget, elastisk og venøs sporet muskulatur. Heltstyrken øker med tretti prosent, og takket være den økte økningen i antall erytrocytter, øker også utøverens utholdenhet. I følge noen rapporter øker IGF-1 med 200%. Metabolske prosesser akselererer. Ved å bruke Trenbolone Enanthate spretter kroppsbyggeren mye raskere tilbake etter trening. Men det er også et tveegget sverd – dette er seksuell tiltrekning og aktivitet. Hos noen kan det øke, i andre tvert imot, det kan avta.

Og hva slags kjemi kan gjøre uten bivirkninger. Trenbolon Enanthate er ikke noe unntak, selv om mange av de som er forbundet med andre steroider ikke er det. Gynekomasti og ødem, skadelige effekter på lever og nyrer er fraværende, som et stoff. Ingen aromatisering skjer. Men aggressivitet, kviser, skallethet, økt fet hud og søvnforstyrrelser oppstår. Trykket stiger ofte. Fordi nivået av eget testosteron synker, er testikkelatrofi mulig. Men som du vet, er eventuelle bivirkninger mulig med en uaktsom holdning til bruk av stoffet og en predisposisjon for visse helseproblemer.

Trenbolone Enanthate og kvinner er inkompatible begreper. For de som bare skal gjennom kjemi for første gang eller nybegynnere, er tren også kontraindisert. Kroppen må først venne seg til mindre hard risting. Dette monsteret er kun for erfarne kroppsbyggere. Det ville ikke være overflødig å si at en lege, en trener og konstant overvåking av kroppens tilstand praktisk talt vil oppheve manifestasjonen av bivirkninger.

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

Pakke