Trenbolone Acetate

kr575.00

Varenummer: 11 Kategori:

Beskrivelse

 

 

 

Trenbolonacetat

Profesjonelle kroppsbyggere verdsetter trenbolon for sin allsidighet og kaller det kongen av anabole steroider. Men stoffet har bivirkninger og kan være skadelig i utrente hender.

Artikkelen gir råd fra erfarne fagpersoner, idrettsutøverne selv, om hvordan du bruker Trenbolone smart.

Trenbolone er et injiserbart anabole steroid som brukes av idrettsutøvere, kroppsbyggere, styrkeløft, kondisjon, crossfitness, og andre idretter. Steroidet har flere former – trenbolon enanthate, acetat og Hexa. Tren ble opprinnelig brukt i veterinærmedisin, og det var veldig bra på å øke husdyrens muskelmasse og appetitt. Da ble stoffet modernisert for mennesker, og han migrerte til slagmarkene for kroppsbygging. Tren er ikke for nybegynnere, dette er sikkert!

Steroiden til sportsfarmakologi lokker med dens effekter, den er i stand til:

  • raskt bygge muskelmasse,
  • øke styrkeindikatorer,
  • forbrenne fett
  • har allsidighet,
  • har en anabole effekt.

Enheten er kraftig, men det må tas i betraktning at den har mye "fallgruver" som du trenger å vite om. For å være sikker på riktig anvendelse av kurset, anbefales det å bestå tester for innholdet av østradiol og prolaktin i kroppen.

Det anbefales å bruke tren i ikke mer enn 5-6 uker.

Anbefalte doser for amatører er fra 100 til 200 milligram per uke, for profesjonelle 300-500.

Når du bruker trenbolon, må du bruke kabergolin, som kontrollerer prolaktininnholdet i blodet. OBS: Dosen av sportsernæring og kurset velges individuelt med lege eller lisensiert trener.

Trenbolonacetat

Stoffet er populært blant styrkeløftere og brukes til å øke ytelsen. Den sterkeste anabole av dette merket. De brukes hovedsakelig til kortvarige kurs.

Trenbolone enanthate

Hvis atleten er fokusert på å få muskelmasse, kommer denne typen medikamenter til unnsetning. For noen er et steroid egnet, for andre er det helt uegnet. Hvis kroppen din tåler det tilstrekkelig, har du flaks. Legemidlet både tørker og gir en kvalitativ økning i masse.

Velg derfor riktig og riktig produsent. Nettsiden https://steroidsshop-ua.com har en komplett instruksjon og metode for påføring.

Tren Hexa

Hexa – vil bidra til å redusere risikoen for problemer med østrogen, stoffet er universelt og egnet for nesten alle formål – økende styrkeindikatorer, økende muskelvolum, forberedelse til en konkurranse. Kryss av ut nyansene på nettstedet Steroid Shop com.

Denne eteren brukes i forskjellige idretter. Tren Hexa, som det ofte kalles, er en av de kraftigste anabole steroider. I henhold til egenskapene overgår den testosteron 5 ganger.

Noen bivirkninger

  1. Irritabilitet, aggresjon
  2. Søvnløshet
  3. Økt blodtrykk
  4. Huden blir fet

 

Men de kan unngås og minimeres ved å bruke rimelige doser av andre legemidler og ta forholdsregler.

 

 

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

Pakke