Ultima-Bold

kr415.00

Varenummer: 8 Kategori:

Beskrivelse

Ultima-Fet

Boldenone (Equipoise) er en kraftig anabole steroid med det aktive kjemiske boldenone undecylenate, først syntetisert på 1950-tallet, ble utviklet eksklusivt for veterinær behov (fra kyr til hunder). Dette forhindret imidlertid ikke idrettsutøvere over hele verden fra å bruke dette stoffet i kroppsbygging og andre idretter ganske vellykket på grunn av sin gunstige effekt på stoffskiftet, stimulerer proteinsyntese og øker antall røde blodlegemer.

På det svarte markedet, boldenone undecylenate er kjent under det følgende merker :

 • Equipoise
 • Boldabol
 • Fetball
 • Dristig
 • Ganabol
 • Lykkelig

Steroidprofilen til legemiddel:

 • Androgen indeks: 50
 • Anabole indeks: 100
 • Østrogen aktivitet: Lav
 • Progestogen aktivitet: veldig lav
 • Halveringstid: 2 uker
 • Levertoksisitet: ingen.
 • Tilberedningsform: injeksjon
 • Angrepstiden for stoffet: 4-5 måneder

De viktigste effektene av legemiddel:

 • Hjelper med å få masse (i kombinasjon med andre steroider), akselererer proteinsyntese
 • Stimulerer appetitten
 • Tørker muskler, gjør dem preget
 • Øker vaskularitet
 • Forbedrer utholdenhetsytelsen (som en konsekvens av akselererende oksygentransport til muskler)

 

Boldenone funn historie og farmasøytiske selskaper

Tilbake i 1949, det sveitsiske legemiddelfirmaet Ciba patentert boldenone som et syntetisk anabole steroid. Tidlig på 1950- og 1960-tallet gjennomførte selskapet aktivt vitenskapelige eksperimenter på jakt etter estere av boldenone, og på slutten av 60-tallet, tidlig på 70-tallet klarte de endelig å skape en fungerende, langtidsvirkende ester av boldenone undecylenate, som begynte å selges under varemerket Parenabol (som betyr – injeksjon av legemidlet), som har blitt brukt i medisin for muskelhypertrofi og beskyttelse av bein mot ødeleggelse i osteoporose.

På slutten av 1970-tallet forsvinner boldenone endelig fra det farmakologiske markedet og dukker opp noen år senere, allerede på veterinærmarked (hovedsakelig brukt til å øke muskelmassen hos hester), med Equipoise-varemerket takket være det amerikanske biofarmasøytiske selskapet Squibb, som har solgt dette stoffet til slutten av 1985.

I 1985 kjøper det belgiske kjemiske selskapet Solvay boldenone fra Squibb og selger det på dets vegne frem til 1995, som senere blir kjøpt ut av et annet amerikansk farmasøytisk selskap, Wyeth (senere dannet til veterinærfirmaet. Fort Dodge Animal Health "), som fremdeles selger likevekt i Amerika og andre land i verden.

Foreløpig mange generiske legemidler (medikamenter som har identiske aktive ingredienser som de patenterte) av boldenone undecylenate har dukket opp på markedet, noe som betyr at alle patenter for stoffet allerede er utløpt.

Boldenona undesilenate

Boldenone og dyr

Som du allerede har forstått, er det ganske mange handelsnavn for dette stoffet, alle sammen forenes av den aktive ingrediensen boldenone undecylenate. Så, som vi sa ovenfor, ble boldenone tidligere brukt utelukkende i dyrehold (for å øke appetitten og øke vekten til dyr):

 • Equipoise (USA) – for hester
 • Ganabol (Colombia) – for kyr og andre hornedyr
 • Venobol (Tyskland) – for kyllinger

Ganabol (veterinær boldenone)

Til tross for dette, bruker idrettsutøvere, spesielt fra Vesten, boldenone i sin fysiske trening, fordi dette stoffet har en sterk anabole effekt, moderat androgen og godt tolerert av kroppen.

Forbindelsen mellom boldenone og andre anabole steroider

Det er ikke en hemmelighet for noen at mange anabole steroider, i kjemisk struktur og virkning på menneskekroppen, er veldig like. La oss sammenligne mer populære anabole steroider (methandrostenolone, testosteron og nandrolon) med boldenone.

Boldenone og metan

Det var en gang mange feilaktig trodde (til og med farmakologiske spesialister!) At boldenone undecylenate (heretter kalt boldenone) er et injiserbar analog av populært steroid – methandrostenolone, på grunn av deres likhet i kjemisk struktur.

Hvis vi fjerner metyl gruppe på 17. posisjon fra Dianabol og eter kjede i samme posisjon i boldenone, så i begge tilfeller vil disse stoffene ha identiske kjemiske formler, det var dette faktum i veldig lang tid som villedet mange mennesker.

Sånn er det, men metylgruppen i 17. posisjon har en sterk effekt på stoffets endelige egenskaper, og endrer dets romlige struktur av molekylet. Etter at methandrostenolone har passert gjennom leveren 2-3 ganger! metylgruppen i 17. posisjon blir spaltet av, og "metan" blir omdannet til 17-metyl-østradiol, og boldenone-molekylet, med samme syklus, blir omdannet til svakere østradiol, hele denne prosessen med spaltning og transformasjon skjer under påvirkning av * aromatase.

* Aromatase er et binyrenezym som omdanner androgener (mannlige kjønnshormoner) til østrogener.

Dermed vil forskjellene være som følger:

 1. Graden av aromatisering (omdannelsen av testosteron til østradiol, til et stoff med østrogene egenskaper) av boldenone er mye lavere enn for "metan"
 2. I motsetning til boldenone, er methandrostenolone ikke i stand til å aktivere androgenreseptor (på grunn av metylgruppen)

Methandrostenolone 100 tabletter (anabole steroider)

Som du kan se, er dette ikke så mye de samme medisinene, eller rettere sagt de er helt forskjellige, og de har bare en ting til felles – stimulerende appetitt, og det er derfor begge stoffene er så populære i perioden med masse gevinst.

Boldenone og testosteron

Boldenone-undecylenatmolekylet har også en likhet i struktur til testosteronmolekylet, den eneste forskjellen er i nærvær av en ekstra dobbeltbinding (ring A), på grunn av hvilken boldenone regnes som en universell stoffet, fordi det ikke er underlagt virkningen av 5-alfa-reduktaseenzymet, og dette er mennesket enzymet er ansvarlig for å omdanne testosteron til dihydrotestosteron (DHT).

5-alfa-reduktase er et humant enzym involvert i steroidogenese, det vil si i den biologiske prosessen der steroider dannes fra kolesterol og deres videre transformasjon til andre steroider.

Det vil si at det viser seg at 5-alfa-reduktase radikalt endrer egenskapene til det opprinnelige stoffet, men som du leser ovenfor har det ingen effekt på boldenone, og det er derfor dette legemidlet betraktes som universelt, uansett hvem som tar det.

Den kjemiske formelen for testosteron

Følgende generelle koblinger dukker opp mellom boldenone og testosteron:

 • Begge stoffene stimulerer perfekt androgenreseptoren og har ikke-genomisk aktivitet (en økning i antall kjerner i eksisterende muskelfibre).

Imidlertid, selv i høye doser, påvirker ikke boldenone, i motsetning til testosteron, produksjonen av IGF-1 (insulinlignende vekstfaktor) av muskelfibre.

Boldenone og nandrolon

I sin effekt på menneskekroppen har begge legemidlene størst likhet (til tross for molekylære forskjeller), først og fremst i tiden for aktivering av androgenreseptoren og i tendensen til aromatisering.

Aromatisering i nandrolon, det vil si omdannelse til østradiol, skjer uten deltagelse av aromatase enzym

De samme egenskapene til begge stoffene, gitt til mennesker, har lurt mange eksperter, ifølge hvilke nandrolon og boldenone er to utskiftbare narkotika. Dette er imidlertid ikke helt sant, først og fremst fordi nandrolon omdannes under virkningen av 5-alfa-reduktase-enzymet til dihydrotestosteron, som på mange måter er dårligere enn testosteron når det gjelder aktiviteten til androgenreseptorer i muskelvev, mens 5-alfa-reduktase til boldenone ikke har noen effekt, og derfor kan boldenone med rette betraktes som en mer kraftig steroid enn nandrolon.

 

Nandrolon fra Balkan Pharmaceuticals

Og selvfølgelig, ikke glem at nandrolon, i motsetning til boldenone, generelt er blottet for ikke-genomisk aktivitet. Men på den annen side er det første medikamentet mer vellykket når det gjelder vektøkning, hovedsakelig på grunn av den aktive evnen til å stimulere progesteronreseptorer (progestogen aktivitet). Derfor brukes boldenone ofte med metandrioldipropionat , som gjør det mulig å fange opp nandrolon når det gjelder masseøkning.

Ganske ofte, idrettsutøvere som bruker nandrolon i sin trening endre det i andre halvdel av kurs å boldenone undecylenate, som er mer skånsom mot kroppen, ikke så mye undertrykker produksjonen av endogent testosteron, det er testosteron, som produseres av kroppen uavhengig av kolesterol.

Applikasjonsfunksjoner og andre egenskaper ved boldenone

Når du går opp i vekt

Idrettsutøvere bruker boldenone ganske vellykket i perioden " masse gevinst ", det er da det er viktig å få mer muskelmasse uten å tenke på kvaliteten. Imidlertid kan det ved første øyekast se ut til at bruken av dette legemidlet for å gå opp i vekt ikke er helt rimelig, fordi det ikke er gjenstand for aromatisering og ikke viser gestagen aktivitet. Det er derfor når boldenone tas for å få masse, kombineres det med " langtidsvirkende " testosteroner som enanthate eller cypionate.

Når du bruker boldenone (equipoise), appetitt øker, noe som naturlig nok har en positiv effekt på vektøkning, men som mange opplevde "kjemikere" fra deres praksis, for å oppnå et godt resultat, bør boldenone kombineres med medisiner der konsentrasjonen av det aktive stoffet er 200 mg / ml.

Boldenone for vektøkning

Tørking av muskler

Mange farmakologiske eksperter anbefaler å bruke boldenone når du tørker muskler fordi det takler det godt.

Det nesten fullstendige fraværet av aromatisering og progestogen aktivitet forhindrer overskudd vann fra akkumuleres i kroppen.

Husk imidlertid på den økte appetitten på boldenone-kurset når du bruker det til tørking.

Boldenone for tørking av muskelmasse

Effekten av boldenone på utholdenhet

Boldenon påvirker antall røde blodlegemer (erytrocytter) – det er flere av dem på grunn av stimulering av et av nyrehormonene – erytropoietin, som øker på grunn av en økning i 5b-metabolitter.

Denne egenskapen til boldenone, som en økning i antall røde blodlegemer, brukes med suksess av idrettsutøvere av forskjellige idretter, spesielt aerob orientering, hvor utholdenhet spiller en avgjørende rolle. For kroppsbyggere vil denne egenskapen til boldenone også være nyttig, fordi med vekst av muskelmasse øker også kapillærnettverket i musklene, og selvfølgelig må vi ikke glemme venøsitet, som vil være i en høyde når du bruker dette stoffet, og dette er ikke en viktig faktor for kroppsbyggere som utfører på konkurranser.

Boldenone for utvikling av utholdenhet

Hvor raskt trer boldenone i kraft?

På grunn av den tunge og lange eterkjeden påvirker ikke boldenone umiddelbart (sakte) kroppen, og blir liggende i blodet i omtrent 3-4 uker. En annen negativ side av boldenone er at 1/3 av stoffet ikke virker – "ballast".

De åpenbare ulempene med boldenone-undecylenat fikk farmakologiske laboratorier til å syntetisere stoffene boldenone acetat og boldenone propionat, som preges av en lengre periode med handling, samt rask inkludering i arbeid. Dessuten er begge stoffene (boldenonacetat og propionat) ikke uten ulemper, som mange idrettsutøvere bemerker, de er veldig smertefull, og brukes ikke mye i kroppsbygging, noe som ikke kan sies om andre idretter der utholdenhet er den rådende faktoren (friidrett, ski, sykling og så videre).

Hvilke doser av boldenone skal brukes?

Den optimale dosen er i området 300 – 800 mg per uke, og for at lave doser av boldenone (300 mg) skal være effektive, er det fornuftig å legge dem sammen med andre anabole steroider. En fungerende dose for en idrettsutøver er omtrent 600-800 mg per uke.

Den lange halveringstid av boldenone (tiden hvor halvparten av legemidlet fjernes fra kroppen etter den første injeksjonen, det vil si at konsentrasjonen av eter i blodet reduseres 2 ganger) gjør det mulig å gjøre injeksjoner ikke mer enn en gang i uken. Farmakologiske spesialister anbefaler imidlertid å øke dosen med 1,5-2 ganger I det første 2 uker, på grunn av den langsomme aktiveringen av dette legemidlet.

Du bør ikke injisere boldenone mer enn en gang i uken, i tillegg til risikoen for økte bivirkninger på kroppen, kan du raskt oppnå en kumulativ effekt (forbedret handling).

Boldenone undesilenate

For kvinner

For å unngå jenter med uopprettelige bivirkninger i form av virilisering (først og fremst hårvekst av mannlig type og grov stemme) etter bruk av boldenone, anbefaler vi sterkt å redusere dosen til 75-100 mg per uke og kursets varighet må ikke overstige 4-5 uker.

Med hvilke steroider kan boldenone kombineres (brukes)?

Til få muskelmasse, boldenone kombineres med injeksjoner av Sustanon eller testosteron enanthate. Du kan også legge til oksymetolon i denne pakken.

For en mer uttalt "masse gevinst", kan boldenone også brukes med metandrioldipropionat, mens på grunn av den korte halveringstiden til metandriol lik 2-3 dager, bør injeksjonene gis kl. intervaller: 2 ml -1 annenhver dag, eller 3 ml – 1 gang på 3 dager. I tillegg kan testosteron også tilsettes i kombinasjonen boldenone-methandriol for å akselerere vektøkning.

For muskler tørking, boldenone brukes vanligvis sammen med trenbolon eller stanozolol, noen kombinerer alle tre stoffene sammen, noe som også er akseptabelt i prinsippet.

Mer erfarne idrettsutøvere kan prøve boldenone + testosteron propionat kombinasjonen for å forbedre kvaliteten og lindring av musklene.

Arbeidskurs med boldenone (equipoise) og doser

Varigheten av arbeidskurset for menn er fra 8 til 10 uker, med den optimale dosen av boldenone fra 400 til 800 mg per uke (1 gang), alt som er 400 mg er ineffektivt, og alt som står; 800 mg fører ikke til det beste resultatet. tvert imot øker risikoen for bivirkninger.

Boldenone arbeidskurs

For å vinne muskelmasse, equipoise er perfekt kombinert med trenbolon og testosteron (i dette tilfellet reduserer vi løpet til 6 uker, for å unngå å undertrykke produksjonen av vårt eget testosteron, og sørg for å ta antiøstrogener )

For lettelse og tørking av muskler, boldenone er godt kombinert med Anavar og Winstrol

Og selvfølgelig, ikke glem at ikke bare styrketrening assosiert med bruk av anabole steroider er involvert i den forbedrede prosessen med muskelvekst, men også elementær ernæring (for tørking, for masse), som også er en kraftig anabole faktor for å øke muskelmasse og styrke …

Steroidkurs for masse (boldenone + testosteron enanthate)

Vi presenterer deg et av de mest populære, velprøvde og effektive kursene for nybegynnere "kjemikere", som du trenger å kjøpe følgende på "svartebørsen":

 • Utstyr 200 eller 250 mg / ml
 • Testosteron enanthate 250 mg / ml
 • Tamoxifen 10 mg tabletter
 • Anastrozol (1 mg / tab), eller Letrozole (2,5 mg / tab)

Takket være inkluderingen av boldenone i løpet, reduserer vi doseringen av testosteron enanthate til minimale verdier uten å berøre den anabole effekten, i tillegg tillater denne kombinasjonen å redusere den interne konverteringen av anabole steroider til østrogener og androgene kursets aktivitet.

Tamoxifen, anastrozol, reduserer aromatiseringsnivået til anabole steroider, og bidrar dermed til å minimere bivirkningene forårsaket av forhøyede østrogennivåer i blodet.

Omtrentlig vektløp for opplevde "kjemiske idrettsutøvere" :

 • Uke 1 – 8: Equipoise 800 mg / uke (for nybegynnere, reduser til 400-600 mg)
 • Uke 1 – 8: Testosteron Enanthate 500 mg / per uke
 • Uke 1-10: Anastrozol eller letrozol som bestemt ved østradioltest
 • Uke 11 – 13: Tamoxifen 20 mg per dag
 • Uke 14: Tamoxifen 10 mg per dag

Equipoise har lav aromatisering, så testosteroninjeksjoner er det proporsjonalt mindre utsatt, for eksempel, hvis boldenone er satt til 400/600, er testosteron tilsvarende 600/800.

Steroidkurs for muskelavlastning og tørrhet (boldenone + testosteronpropionat + winstrol)

For å fullføre dette kurset trenger vi følgende farmakologiske medisiner:

 • Boldenone 200 mg / ml
 • Testosteron propionat 100 mg / ml
 • Winstrol 50 mg / ml (eller tabletter)
 • Anastrozol (1 mg / tab), eller Letrozole (2,5 mg / tab)
 • Tamoxifen – 20 mg tabletter

Inkludering i løpet av Winstrol vil gi deg et høykvalitets sett med mager muskelmasse, og det vil se slik ut:

 • Uke 1 – 8: Equipoise 800 mg / per uke
 • Uke 1 – 8: Testosteronpropionat 100 mg / ml annenhver dag
 • Uke 6-10: Winstrol 50 mg / hver dag (eller 10-20 mg per dag, i tabletter)
 • Uke 1-10: Anastrozol eller letrozol som bestemt ved østradioltest
 • Uke 11 – 13: post-course terapi med tamoxifen

Boldenone kurs for muskelavlastning

Dosen av testosteron og boldenone kan være redusert, og noen ganger bør reduseres hvis du begynner å få helseproblemer.

Husk alltid, jo høyere jo dosering, jo større er sjansen for bivirkninger på kroppen.

Bivirkninger av boldenone (equipoise)

Boldenone har ingen signifikant effekt på produksjonen av eget testosteron på grunn av resistens mot 5-alfa-reduktaseenzymet, samt manglende evne til å konvertere til et kraftig androgen – dihydrotestosteron, som sådan bivirkninger (prostatahypertrofi, kviser, skallethet, kroppshårvekst og ansikt osv.) på grunn av androgen aktivitet, observeres ikke equipoise, selvfølgelig, med riktig bruk (gjelder bare menn ).

Vi bemerker også at lav østrogen aktivitet av boldenone (2 ganger lavere enn testosteron!), Tillater idrettsutøvere å bruke på treningen uten bruk av ekstra antiøstrogener som beskytter idrettsutøveren mot gynekomasti, ødem og høyt blodtrykk, samtidig som balansen i atletens kropp virker, fungerer den som en aromatasehemmere og derved hemmer omdannelsen av testosteron til østrogener, sørg derfor for å overvåke nivået av østradiol (slik at den ikke glir til null).

 

Kviser i løpet av anabole steroider

På grunn av en økning i nivået av erytrocytter, kan de reologiske egenskapene til blodet forverres, det vil si hematokrit (volumet av røde blodlegemer, som gjenspeiler forholdet mellom erytrocytter og plasma) vil øke, Derfor er det viktig å kontrollere hematokritt på boldenoneløpet. I tilfelle avvik fra normen, bør du konsultere lege, som regel, nyre- eller pentoksifyllin er foreskrevet, som vil forhindre aggregering (vedheft) av erytrocytter, det vil si at det ikke tillater dannelse av «myntkolonner» og deres tredimensjonale konglomerater i fullblod, og forbedrer dermed blod reologi.

Noen idrettsutøvere rapporterer når de bruker boldenone kviser på armer, skuldre, bryst og rygg, noe som ganske enkelt elimineres ved å bruke spesielle hygienekremer og bruke antimikrobielle såper.

Til kvinner, equipoise er en av de sikreste anabole steroider, hovedsakelig på grunn av dens lave androgene aktivitet (risikoen for virilisering fenomener vil være minimale).

Selvfølgelig, ikke glem lipidprofilen – bruk av anabole steroider øker nivået av dårlig kolesterol (LDL), så pass på å bruke omega-3 fettsyretilskudd på en "kjemisk" selvfølgelig, og bli testet for hormoner.

Anmeldelser om boldenone

Hvis vi analyserer vurderingene av bruken av boldenone, blir det klart at dette stoffet har bevist seg veldig bra, både hver for seg når det tas, og i kombinasjon med andre anabole steroider.

Idrettsutøvere bemerker at hvis du tar boldenone i de anbefalte dosene, er det praktisk talt ingen bivirkninger (med unntak av kviser), men anabole effekten er ganske merkbar (avhengig av kombinasjonen av kurset øker muskelmasse / muskelavlastning / utholdenhet gradvis).

Mange trenere anbefaler å bruke Equipoise som det første anabole steroidet, hovedsakelig for sin uttalt anabole effekt på kroppen og den lave androgene effekten.

Blant de negative aspektene ved boldenone er en heller høy pris, som forhindrer mange idrettsutøvere i å bruke det i treningen.

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

Pakke